DOBRO POGLEDAJTE LICE OVOG MONSTRUMA: Učinio je nešto neoprostivo! (FOTO)
Majkl Luis, Foto: Tulsa PD

jezivo!

DOBRO POGLEDAJTE LICE OVOG MONSTRUMA: Učinio je nešto neoprostivo! (FOTO)

Napadač je 19. maja bio na operaciji leđa kod doktora Prestona Filipsa, koji je jedan od četvoro ubijenih u pucnjavi

Objavljeno:

Napadač Majkl Luis koji je u sredu ubio četvoro ljudi u bolnici u američkom gradu Tulsi u Oklahomi, došao je da bi ubio doktora Filipsa, ali i svakog ko mu se nađe na putu, rekao je šef policije Vendel Frenklin.

Prošlog meseca, Majkl Luis je imao operaciju leđa. Ali bol je postao toliko veliki da više nije mogao da ga izdrži. Kada pobesneli Luis nije mogao sebi da olakša bol, odlučio je da za sve okrivi čoveka koji je pokušavao da pomogne, svog lekara.

Policija je saopštila da je Luis ubio dvojicu ortopeda, medicinskog recepcionara i slučajnog prolaznika, a zatim i sebe u sredu popodne, koristeći poluautomatsku pušku koju je kupio samo tri sata ranije u lokalnoj prodavnici oružja

Napadač je 19. maja bio na operaciji leđa kod doktora Prestona Filipsa, koji je jedan od četvoro ubijenih u pucnjavi, naveo je Frenklin.

Policija je pronašla pismo u kojem je Luis jasno stavio do znanja da je došao u bolnicu Sent Frensis sa namerom da ubije Filipsa i svakoga ko mu stane na put.

- Krivio je Filipsa što i dalje oseća bol u leđima - dodao je Frenklin.

Luis je kupio poluautomatsku pušku nekoliko sati pre pucnjave, dok je pištolj u zalagaonici kupio 29. maja, istakao je Frenkin.

Preostali ubijeni su doktorka Stefani Hasen, portir Amanda Grin i pacijent Vilijam Lav.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Oni su mu se našli na putu i napadač ih je ubio - naveo je Frenklin.

Luis je pušten iz bolnice 24. maja, pet dana nakon operacije, a posle toga je nekoliko puta zvao da se žali na bol i želeo je dodatni tretman, kazao je šef policije. Policija veruje da Luis nije obavestio svoju suprugu Edit o svom planu.

Pacijenti su imali samo reči hvale za ubijene lekare, tvrdeći da su vrlo temeljni i ljubazni.

Porodica doktora Filipsa odbila je da da izjavu povodom njegovog ubistva.

Luisova porodica je sa druge strane bila u neverici kada su saznali šta je on uradio.

- Ovo je strašno, ovo je šokantno. Niko u našoj porodici nema objašnjenje za ovo što je uradio, za njegovo ponašanje nema opravdanja - rekla je njegova nećaka za Daily Beast.

1 / 7 Foto: Profimedia

Podsetimo, prošle godine je jedan čovek iz Minesote ubio jednu i ranio četiri osobe u masovnoj pucnjavi, nakon koje je tvrdio da je to uradio kako bi skrenuo pažnju na bol koji je osećao nakon operacije leđa.

Bonus video:

03:20

OVO SU MOTIVI BEŽANJA ČETVORO DECE IZ DEČJEG SELA Direktor uputio važan apel: Njima ne treba osuda OPISAO ATMOSFERU PO POVRATKU

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.