"NE ŽELIM TE OVDE, IZLAZI NAPOLJE!" Ponašanje MUŽA zaprepastilo ŽENU tokom POROĐAJA - njegove REČI odjekuju MREŽAMA
Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno!

"NE ŽELIM TE OVDE, IZLAZI NAPOLJE!" Ponašanje MUŽA zaprepastilo ŽENU tokom POROĐAJA - njegove REČI odjekuju MREŽAMA

Napisala je da joj je suprug bio podrška sve do jednog trenutka, kada je babica počela da joj postavlja pitanja između kontrakcija kako bi joj malo skrenula pažnju s bolova

Objavljeno:

Prisustvo oca na porođaju u nekim delovima sveta već je ustaljena praksa, tako se budućim tatama ne uskraćuje upoznavanje bebe čim dođe na svet, ali se obezbeđuje i preko potrebna podrška majci kroz ovo zahtevno i fizički traumatično iskustvo.

Ipak, neke od žena priznaju da su zažalile zbog ovog poteza, među kojima je i porodilja koja je zbog "podrške" koju joj je muž pružao dok se porađala, morala da ga izbaci iz sale. Svoje iskustvo je podelila na "Reditu", pitajući da li je prenaglila sa svojom odlukom.

Napisala je da joj je suprug bio podrška sve do jednog trenutka, kada je babica počela da joj postavlja pitanja između kontrakcija kako bi joj malo skrenula pažnju s bolova. Babicu je u tom momentu zanimalo da li su roditelji uzbuđeni što je trudnoća gotova, na šta je majka odgovorila da jeste, jer joj je zaista bilo teško.

Međutim, muž je na to odgovorio da je njemu posebno drago što se trudnoća završila jer mu je bilo jako teško da se nosi sa svojom trudnom ženom, dodajući da je bila jako naporna. Babica je odmah pokušala da promeni temu, ali buduća mama je upitala muža da objasni šta je hteo da kaže.

- Rekao je da je srećan što će ponovo dobiti svoju normalnu ženu i da je "hormonalni haos" napokon gotov. Taj komentar me je jako povredio i odmah sam ga zamolila da izađe iz porođajne sale. Prvo je rekao da ne ide nigde jer se rađa njegovo dete, ali ja sam počela da vičem da ga ne želim tamo i onda se naljutio, pa je odjurio napolje - napisala je u objavi.

Na kraju objave je napisala da se nije vratio da vidi njihovu ćerku, ali da joj je poslao poruku da će doći kasnije tog dana.

1 / 6 Foto: Profimedia

Korisnike Redita upitala je da li je pogrešila time što ga je isterala, ali velika većina joj je pružila podršku.

"Vaš muž se ponašao jako ružno i ja bih na vašem mestu uradila isto", "Moj bivši suprug je na porođaju odbijao da me drži za ruku jer sam ga stiskala previše i to ga je bolelo. Zato je sada bivši", pisale su druge majke, prenosi "San".

Bonus video:

55:39

REDAKCIJA 31.05.2022. 1.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.