MOSKVA: Nemamo veze sa izborima u SAD!
Foto: Reuters

Nakon proterivanja ruskih zvaničnika

MOSKVA: Nemamo veze sa izborima u SAD!

"Kategorički odbacujemo optužbe koje su neosnovane", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov i dodao da SAD žele trajno da uništi odnose s Rusijom i da ugrozi planove spoljne politike novoizabranog američkog predsednika DonaldaTrampa
Objavljeno: 10:50h

Moskva je kasno sinoć optužila Vašington da želi "trajno da uništi" odnose s Moskvom, odbacujući optužbe o mešanju u američke predsedničke izbore uz obećanje da će odgovoriti na nove sankcije SAD Rusiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! "Kategorički odbacujemo optužbe koje su neosnovane", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov i dodao da SAD žele trajno da uništi odnose s Rusijom i da ugrozi planove spoljne politike novoizabranog američkog predsednika DonaldaTrampa.

OBAMA UVEO RUSIJI NOVE SANKCIJE! SAD proterala 35 RUSKIH DIPLOMATA, imate 72 sata da ODETE! (FOTO) Peskov je rekao da će Rusija na "odgovarajući način" reagovati na nove sankcije na principu reciprociteta. ​Odlazeći američki predsednik Barak Obama je u četvrtak potpisao dekret o uvodjenju novih sankcija Rusiji zbog mešanja u američke predsedničke izbore i naložio proterivanje 35 ruskih diplomata iz ruske ambasade u Vašingtonu i konzulata u San Francisku, dajući im rok od 72 časa da sa porodicama napuste SAD. Američke obaveštajne službe utvrdile su ranije da je cilj Rusije bio da pomogne republikanskom kandidatu Donaldu Trampu da pobedi na predsedničkim izborima 8. novembra, što je Tramp odbacio, nazvavši te tvrdnje "smešnim". Tramp je posle Obaminog saopštenja ocenio da je vreme za "važnije stvari" i da će se naredne nedelje sastati sa zvaničnicima obaveštajnih agencija kako bi dobio detaljnije informacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.