NOVI UŽAS! Teroristi rešetali rusku ambasadu!
Foto: Printscreen / Twiter / RussianMissionEU

jezivo

NOVI UŽAS! Teroristi rešetali rusku ambasadu!

Ambasada Rusije u Siriji ponovo je bila meta napada terorista, saopštilo je Odeljenje za informacije i medije Ministarstva spoljnih poslova Rusije
Objavljeno: 17:33h

Ambasada Rusije u Siriji ponovo je bila meta napada terorista, saopštilo je Odeljenje za informacije i medije Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedna mina koja, na sreću, nije eksplodirala, pala je u dvorište kompleksa administrativnih zgrada ruske ambasade. Druga je pala u neposrednoj blizini zgrade. Za neutralisanje neeksplodiranih ubojnih sredstava pozvani su demineri“, navodi se u saopštenju. "Smatramo još jednu ovakvu provokaciju ekstremista koji se protive mirnom rešenju situacije u Siriji potvrdom njihove namere da nastave da seju teror i nasilje, održavaju atmosferu straha među civilima u glavnom gradu Sirije, čime izazivaju podle napade iz svojih tajnih skrovišta pod okriljem „živog štita“".

U saopštenju se navodi i da su napadači granatirali ambasadu u 13 i 13.19 časova.

„Ponovljeni napadi na ambasadu Rusije u Damasku treba da budu snažno osuđeni od strane svih onih koji se bore protiv izazova i pretnji terorizma“, saopštili su u Ministarstvu.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.