NAJSKUPLJA AVIONSKA KARTA NA SVETU? Pogledajte kako izgleda LET za BOGATAŠE, kada vidite CENU pašćete u NESVEST!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverica

NAJSKUPLJA AVIONSKA KARTA NA SVETU? Pogledajte kako izgleda LET za BOGATAŠE, kada vidite CENU pašćete u NESVEST!

Da interes za luksuzom ne jenjava bez obzira na koronavirus, pokazuje i video američkog influencera Metjua Bima (25) koji je kupio najskuplju avionsku kartu koju je u tom trenutku mogao pronaći u ponudi

Objavljeno:

Povratna avionska karta u prvoj klasi na letu od San Franciska do Frankfurta trenutno je najskuplja u ponudi Lufthanse, iznosi 170.806 kuna i konstantno je rasprodata.

Karsten Spohr, izvršni direktor nemačkog avioprevoznika naveo je cenu avionske karte kao ilustraciju da se kompanija oporavlja nakon pandemije kovida brže nego što se očekivalo.

Da interes za luksuzom ne jenjava bez obzira na koronavirus, pokazuje i video američkog influencera Metjua Bima (25) koji je kupio najskuplju avionsku kartu koju je u tom trenutku mogao pronaći u ponudi. Radi se o Emiratovoj A380 prvoj klasi iz Los Anđelesa za Dubai koja je koštala oko 150 hiljada kuna. Bim ju je kupio za nešto povoljniju cenu jer nije uzeo osiguranje i još neke pogodnosti.

1 / 5 Foto: Profimedia

"U životu nisam iskusio tako nešto. Inače, kada putujem tražim najjeftiniju opciju“, kaće Metju.

Video koji je snimio prikazuje i snimke Bimove sestre Čajen, koja je takođe bila na 15-satnom letu Emiratesa od Los Anđelesa do Dubaija, ali u ekonomskoj klasi.

Za razliku od velikog TV-a i specijaliteta koji je Bim dobio, Čajen je putovala dosta skromnije.

Kako je izgledalo Bimovo luksuzno putovanje, možete pogledati u videu.

(Espreso/Punkufer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.