Postoje DVE teorije zašto je ruski avion pao u Crno more - a nijedna ne uključuje TERORIZAM! (VIDEO)
Foto: AP

nove info!

Postoje DVE teorije zašto je ruski avion pao u Crno more - a nijedna ne uključuje TERORIZAM! (VIDEO)

Ruski ministar saobraćaja Maksim Sokolov definitivno je isključio akt terorizma kao uzrok pada ruskog vojnog aviona u Crno more
Objavljeno: 10:03h

Kako je naveo, glavne teorije o padu aviona tipa Tu-154 sa 92 putnika i člana posade ne uključuju eventualni teroristički napad.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dodao je da se tragedija dogodila ili zbog tehničkog problema na letelici ili zbog greške pilota.

VELIKA TRAGEDIJA: Ruski avion sa 91 putnikom srušio se u Crno more! NEMA PREŽIVELIH!

Rusko Ministarstvo odbrane je objavilo listu putnika i navelo da je u letelici bilo 64 članova zvaničnog vojnog hora ruskih oružanih snaga "Ansambl Aleksandrov" koji su krenuli u rusku bazu Hmeim, gde je trebalo da učestvuju u proslavi Nove godine, kao i izvršna direktorka humanitarnog fonda "Poštena pomoć" Jelisaveta Glinka. Među stradalima su i vojnici koji su bili u pratnji, predstavnici medija i članovi posade.

Preživeo tragediju jer mu je ISTEKAO PASOŠ! Ali mladi par, nažalost, nije dočekao svadbu! (FOTO)

3.000 ljudi, uključujući 109 ronilaca iz svih krajeva Rusije, rade sa 32 broda i nekoliko helikoptera na potrazi za žrtvama i ostacima letelice. U potrazi učestvuju i bespilotne letelice i podmornice, takođe, pomažu u potrazi.

ŠTA TI JE SUDBINA Poginuli članovi ruskog hora u poslednjoj poseti BG otpevali TAMO DALEKO! Naježićete se kad čujete! (VIDEO)

Avionom Tu-154 Ministarstva odbrane Rusije upravljao je iskusni pilot Roman Aleksandrovič Volkov. Roman Volkov je pilot prve klase sa oko 3.500 sati leta, a sličnu tragediju je izbegao 2011. godine.

(Espreso.co.rs / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.