KAMERE SNIMILE BEKSTVO IZ ZATVORA U ALABAMI: Policajka pomogla zatvoreniku! (FOTO)
Ilustracija, Foto: YOUTUBE/BBC NEWS

AU

KAMERE SNIMILE BEKSTVO IZ ZATVORA U ALABAMI: Policajka pomogla zatvoreniku! (FOTO)

Zatvorenik je poslednji put viđen u petak kako izlazi iz zatvora u Maskl Šolsu u Alabami

Objavljeno:

Bezbednosni snimci pokazuju trenutak kada je pomoćnica direktora iz pritvorskog centra u Alabami Viki Vajt prošlog petka (29. aprila), izvela iz popravne ustanove okovanog Kejsija Vajta, inače osumnjičenog za ubistvo.

Na snimku, koji je obezbedila šerifova kancelarija okruga Loderdejl, vidi se trenutak kada su begunci, koje vlasti smatraju naoružanim i opasnim, viđeni poslednji put. Šerif okruga Loderdejl Riki Singlton kaže da je potera za ovim parom prioritet. Kejsi Vajt inače je optužen za ubistvo u septembru 2020, dok je uveliko služio kaznu za provalu u kuću i krađa automobila iz 2015. godine.

Zatvorenik je poslednji put viđen u petak kako izlazi iz zatvora u Maskl Šolsu u Alabami. U to vreme, bio je vezan lisicama i okovan pod nadzorom Viki Vajt, koja ga je navodno patrolnim automobilom prevozila iz pritvorskog centra do okružnog suda na mentalnu procenu.

Vlasti su shvatile da su njih dvoje nestali nakon što je patrolni automobil pronađen ostavljen na parkingu tržnog centra.

Šerif je rekao da su istražitelji od tada dobili dojave da su zatvorenik i policajac prešli u drugi automobil.

Šerif je izneo mogućnost da je Viki Vajt pomogla da se zatvorenik oslobodi pod prinudom, ali su od tada istražitelji potvrdili informacije zatvorenika da su oba begunca imala "posebne odnose".

Bonus video:

01:45

TUŽILAC TRAŽI ZATVOR ZA DARKA ŠARIĆA: Pronašli smo papir sa prihodima od trgovine kokaina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.