DIGLI RUKE OD MEGAN MARKL! Hladan tuš za članicu kraljevske porodice
Megan Markl, Foto: Profimedia

ODUSTALI

DIGLI RUKE OD MEGAN MARKL! Hladan tuš za članicu kraljevske porodice

Produkcijska kuća Megan i Harija objavila je 2021. godine da će Markl biti izvršni producent animirane serije

Objavljeno:

Kompanija Netfliks, u pokušaju da smanji troškove, odustala je od emitovanja emisije animirane serije Biser (Pearl), koju je kreirala Megan Markl, javlja danas Bi-Bi-Si.

Iako je još u jesen 2020. godine Netfliks, nakon što je bivši britanski prinčevski par Megan Markl i Hari otvorili sopstvenu produkcijsku kuću Arčivel (Archewell), najavio veliku saradnju sa njima i dao 100 miliona dolara, danas je definitivno odustao od toga.

Netflix
Netflix foto: AP

Prošlog meseca, kompanija je otkrila nagli pad pretplatnika i upozorila da će milioni drugih napustiti uslugu, što je smanjilo više od 50 milijardi dolara tržišne vrednosti kompanije.

Produkcijska kuća Megan i Harija objavila je 2021. godine da će Markl biti izvršni producent animirane serije.

Planirano je da serijal bude usredsređen na avanture dvanaestogodišnje devojčice, koja je inspirisana uticajnim ženama iz istorije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Netfliks je, međutim, potvrdio da će nastaviti da radi na brojnim projektima sa tom produkcijom, uključujući i jednu dokumentarnu seriju, koja će se fokusirati na sportiste koji se takmiče na Inviktus igrama za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari u Hagu 2022. godine.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.