UBISTVO ĆE BITI RASVETLJENO NAKON MNOGO VREMENA? Novi detalji o misterioznom telu pronađenom u BURETU
Ilustracija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

jezivo

UBISTVO ĆE BITI RASVETLJENO NAKON MNOGO VREMENA? Novi detalji o misterioznom telu pronađenom u BURETU

Osoba za koju se veruje da je muškarac, ubijena je iz vatrenog oružja i nosila je odeću i obuću koja datira iz sredine do kraja 1970-ih

Objavljeno:

Telo pronađeno u buretu koje se pojavilo u jezeru Mid u SAD moglo bi da bude pod vodom još od 1970-ih godina prošlog veka.

Kako je policija saopštila, veruje se da je telo, koje se raspadalo u buretu pronađenom u jezeru Nevada u nedelju, zapravo žrtva ubistva koja je mogla da bude ubijena još pre skoro pet decenija.

Osoba za koju se veruje da je muškarac, ubijena je iz vatrenog oružja i nosila je odeću i obuću koja datira iz sredine do kraja 1970-ih. Poručnik policije odeljenja za ubistva Rej Spenser rekao je da je odeća žrtve kupljena u poznatom američkom lancu prodavnica K-mart tokom tog perioda.

Nautičari na jezeru Mid pronašli su skeletne ostatke u erodiranom kontejneru za koji se činilo da je zaglavljen u blatu u blizini rampe za čamce, koja je produžena pola milje tokom poslednjih decenija pošto je jaka suša snizila nivo vode, navodi se iz policijske stanica. Istražitelji veruju da telo datira iz sredine 70-ih ili 80-ih, objašnjavajući da je plaža na kojoj su ostaci otkriveni tada bila par metara pod vodom.

Medicinski istražitelji okruga Klark pokušavaju da identifikuju telo, jer je policija Las Vegasa, navodno bila preplavljena dojavama.

Jezero Mid je, inače, najveći rezervoar u SAD, koji obezbeđuje vodu za oko 25 miliona ljudi, a formirala ga je Huverova brana na reci Kolorado.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.