"RUSKI DIKTATOR OČAJAN, ŽELI DA ZADRŽI VLAST ZBOG...": Prognoza američkog generala - moglo bi da dođe do PUČA!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

upozorenje

"RUSKI DIKTATOR OČAJAN, ŽELI DA ZADRŽI VLAST ZBOG...": Prognoza američkog generala - moglo bi da dođe do PUČA!

U političkoj atmosferi koju je sam napravio, u kojoj ne vladaju ni institucije ni zakoni koji bi ga zaštitili, pad sa trona znači da je Putin u ozbiljnoj opasnosti od vojnih i obaveštajnih službi koji su besni na njega zbog debakla u Ukrajini

Objavljeno: 14:13h

Penzionisani američki general Džek Kin upozorava, ruski predsednik Vladimir Putin neće prezati ni od čega kako bi zadržao vlast, jer je svestan da mu nijedan eventualni naslednik neće poštedeti život.

Bivši general navodi kako su brojni Putinovi saradnici krajnje nezadovoljni katastrofom koju je prouzrokovao napad na Ukrajinu i da je izvesno da bi moglo da dođe i do puča, i to baš sada, u trenutku kada se sve više šuška o lošem zdravlju i bolesti ruskog predsednika.

„Ruski diktator očajan, želi da zadrži vlast zbog straha da bi ga neko od pretendenata na njegovo mesto mogao da ga ubije. U političkoj atmosferi koju je sam napravio, u kojoj ne vladaju ni institucije ni zakoni koji bi ga zaštitili, pad sa trona znači da je Putin u ozbiljnoj opasnosti od vojnih i obaveštajnih službi koji su besni na njega zbog debakla u Ukrajini“, rekao je Kin za Dejli Mejl.

Stoga general veruje da će Putin, uprkos lošem zdravlju, učiniti sve kako bi ostao u fotelji, svestan da je napadom na Ukrajinu zagrizao pretvrd orah.

Dodaje da je Putinov primarni cilj da obnovi ruski imperiju i izdahne na mestu predsednika, a ne u penziji.

1 / 9 Foto: Profimedia

"Osim uloge ruskog predsednika, on nema budućnosti" rekao je general.

Dejli Mejl ističe i da je Putin bio dobar prema svom prethodniku Borisu Jeljcinu i odbio da ga procesuira zbog korupcije, za koju je optužen zajedno sa svojom ćerkom tokom mandata. Međutim, Putin sada nije siguran da će onaj ko ga nasledi učiniti isto.

Bonus video:

04:43

ŠPANIJA POKLEKLA POD PRITISKOM? Šta znači otvaranje kancelarije u Prištini? Stručnjaci otkrivaju pravi RAZLOG ZA OVAKVU ODLUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.