ISPLIVALI JEZIVI DETALJI O UBICI IZ VRTIĆA U RUSIJI: Ubio i svog KOMŠIJU, evo gde je pronađeno njegovo TELO, HOROR!
Vrtić u Rusiji, Foto: Printscreen/twitter, Profimedia

ubistvo

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI O UBICI IZ VRTIĆA U RUSIJI: Ubio i svog KOMŠIJU, evo gde je pronađeno njegovo TELO, HOROR!

Motiv napada nije poznat, ali sumnja se da je nasumično ubijao decu i zaposlene u vrtiću

Objavljeno: 16:08h

Ruslan Ahtjamov (25), koji je danas ubio dvoje dece i jednu vaspitačicu u ruskom regionu Uljanovsk, ubio je i svog komšiju Aleksandra Doronjina (68). Telo Doronjina nađeno je na deponiji, javlja ruski mediji Meduza.

Prema navodima ruskih medija, Ahtjamov i Doronjin je trebalo tog dana da idu zajedno u lov, o čemu je Doronjin obavestio svoju ženu.

Uzeo je pušku Iž-27 i izašao iz kuće, nakon čega ga je Ahtjamov ubio i njegovim oružjem potom ubio dvoje dece, vaspitačicu iz vrtića, a zatim i sebe.

Prvobitno, ruski mediji objavili su da je Doronjin ubica, jer je oružje kojim je izvršen zločin registrovano na njegovo ime. Napadača, koji se ubio u vrtiću, nije bilo moguće odmah identifikovati jer je pucao sebi u lice. Na uznemirujućim fotografijama koje su preneli pojedini lokalni mediji, vidi se da je pola glave Ahtjamova, koji se ubio na dečijem krevetiću, razneto.

Naknadno je utvrđeno da Doronjin nije ubica, već da je nestao. Kako niko od članova njegove porodice nije mogao da stupi u kontakt sa njim, policija je počela pretragu, a popodne je pronađeno njegovo telo na deponiji.

Nakon što je ubio Doronjina, kako se veruje prve žrtve krvavog pohoda, Ahtjamov je ušao u dvorište vrtića u kojem nije bilo obezbeđenja. Ranio je dvoje zaposlenih u vrtiću, a potom ubio vaspitačicu Olgu Mitrofanovu, dvoje dece i sebe.

"Prema preliminarnim informacijama, ubijena je vaspitačica, dvoje dece rođene 2016. i 2018. godine", napisao je bivši guverner regiona i poslanik Državne dume Sergej Morozov na mreži VKontakte.

Ombudsman Tatjana Moskalkova tvrdi da su ubijeni devojčica rođena 2016. i dečak rođen 2017. godine.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako navode lokalni mediji, Ahtjamov koji je živeo u ulici u kojoj se nalazi vrtić, a od 2013. godine registrovan je kao psihijatrijski slučaj.

Motiv napada nije poznat, ali sumnja se da je nasumično ubijao decu i zaposlene u vrtiću.

Bonus video:

06:46

Psihijatri otkrili prve simptome bolesti AKO PRIMETITE OVO U OZBILJNOM STE PROBLEMU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.