"NISAM URADIO NIŠTA, PA GOTOVO NIŠTA": Bizarno PISMO osumnjičenog za ubistvo male Medi, evo kako je sebe OPISAO!
Medlin Meken, Foto: Printscreen

JEZIVO

"NISAM URADIO NIŠTA, PA GOTOVO NIŠTA": Bizarno PISMO osumnjičenog za ubistvo male Medi, evo kako je sebe OPISAO!

Brukner je u zatvoru Oldenburg u Nemačkoj, gde služi kaznu za raniji zločin

Objavljeno:

Kristijan Brukner, glavni osumnjičeni za otmicu male Medlin Meken, po prvi put je progovorio o ovom slučaju i sumnji da je umešan. Brukner je prijatelju napisao pismo, u koje je Daily Mail imao uvid.

U pismu na pet strana, Brukner je sebe opisao kao "najpoznatijeg zloću na svetu".

Osuđeni silovatelj, koji je glavni osumnjičeni u slučaju nestanka maloletne Britanke, napisao je "da nije bio tamo u vreme njenog nestanka, i da nije živeo u blizini tog mesta."

Medlin je u maju 2007. godine nestala iz portugalskog letovališta Praja da Luz, gde je bila na odmoru sa porodicom.

Bruknera, koji je povezivan sa još četiri ubistva dece širom Evrope od 1996. godine, senzacionalno su nemački tužioci prozvali čovekom odgovornim za otmicu i ubistvo male Medi u junu 2020.

U četvrtak Brukneru je u zatvoru uručen dokument u kojem se navodi da je sada i zvanično u očima portugalskih vlasti glavni osumnjičeni.

Brukner je u zatvoru Oldenburg u Nemačkoj, gde služi kaznu za raniji zločin.

Medlin Meken
Medlin Mekenfoto: Profimedia / EPA / Interpol

U pismu koje je poslao, Brukner je napisao da je "najpoznatiji zloća na svetu iako ništa nije uradio".

- Pa dobro, skoro ništa... Nisam nikog kidnapovao, i naravno da nikog nisam ubio. Dalje, reći ću ti, nikog nisam napao nakon što sam napunio 18 godina. Pravio sam lude greške kada sam bio mlađi, ali ko nije - navodi Brukner u pismu.

Govoreći o slučaju malde Medi, napisao je "možda postao osumnjičeni zbog svega što su saznali o njemu".

- Diler narkoticima, provalnik, živeo sam u kolima i bilo je nešto sa klincima kada sam imao 17 godina. Ali, nikad nisu imali nijedan dokaz da sam umešan u slučaj Medlin Meken, i dalje ga nemaju. Znam i zašto! Zato što nemaju dlake, niti išta od Medi, što znači da niko ne može to da podmetne u moje stvari - piše Brukner.

On kaže da iza svega možda "stoji ideja da se nemačka policija i tužilaštvo proslave kao najbolje organizacije na svetu".

Brukner je dodao da ne postoje dokazi protiv njega i da vlasti u Nemačkoj "puštaju informacije" da bi ga prikazali u lošem svetlu.

- Znam o svih pet slučajeva koji se vode protiv mene i sva su zbog silovanja i zlostavljanja. Manipulisali su istinu na tako neprofesionalan način da se i dalje smeje. Još nisam izgubio smisao za humor, čak i u ovoj kritičnoj situaciji. To me održava u životu - navodi se u pismu koje je, kako navodi DailyMail, poslato na adresu jedne žene.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.