OPTUŽNICA DO KRAJA GODINE? Tužilaštvo tvrdi da ima jak dokaz protiv osumnjičenog za ubistvo male Medlin
Sud, Foto: Printscreen

ŠTA ĆE BITI?

OPTUŽNICA DO KRAJA GODINE? Tužilaštvo tvrdi da ima jak dokaz protiv osumnjičenog za ubistvo male Medlin

Detektivi Skotland jarda do nedavno nisu bili sigurni da li je za nestanak Medlin zaista kriv Kristijan, međutim sada nemaju sumnje da je on u pitanju

Objavljeno:

Protiv glavnog osumnjičenog za ubistvo i nestanak Medlin Meken, Kristijana Bruknera, mogla bi da bude podignuta optužnica do kraja ove godine, saopštile su vlasti.

Vlasti od prošle godine svakodnevno rade na rasvetljavanju ovog slučaja, a sada su konačno u javnost izašli sa saopštenjem da su pronašli novi ključni dokaz u ovom predmetu, ali nisu želeli da otkrivaju više detalja.

Detektivi Skotland jarda do nedavno nisu bili sigurni da li je za nestanak Medlin zaista kriv Kristijan, međutim sada nemaju sumnje da je on u pitanju.

- Imamo nov jak dokaz protiv osumnjičenog. Istraga napreduje veoma dobro i sigurni smo da ćemo uskoro moći da izađemo u javnost sa novim tvrdnjama - saopštio je nemački tužilac Hans Kristijan Volters.

On je dodao da ne može da precizira kada će moći da otkrije više detalja, ali se nada da će do kraja godine moći da podignu optužnicu.

Brukner je više puta isticao da vlasti nemaju nikakve dokaze protiv njega. On je takođe tvrdio da policija ovim spekulacijama "puca u prazno", kao i da sve vreme pokušavaju da mu na teret stave još pet krivičnih dela, prenosi Mirror.

Njegovo samopouzdanje uglavnom se zasniva na činjenici da vlasti do sada nisu u javnost izašli ni sa jednim konkretnim dokazom protiv njega, međutim, ukoliko uskoro obelodane o kakvom se dokazu radi, stvari bi vrlo lako mogle da se promene.

- On i dalje nastavlja da negira krivicu za njen nestanak ili ubistvo - rekao je izvor blizak Brukneru.

Brukner je već dovođen u vezu sa ubistvom 16- godišnje tinejdžerke i 10- godišnje devojčice, a trenutno služi kaznu u zatvoru zbog ubistva 72- godišnje žene.

Da podsetimo, Medlin Meken je nestala 2007. godine dok je sa porodicom bila na odmoru u Portugalu.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.