TRAMP ZABAGOVAO: Bivši predsednik SAD nije uspeo da izgovori IME svoje platforme, GORE mreže! (VIDEO)
Donald Tramp, Foto: Profimedia

neverica

TRAMP ZABAGOVAO: Bivši predsednik SAD nije uspeo da izgovori IME svoje platforme, GORE mreže! (VIDEO)

Broj preuzimanja aplikacije je značajno opao nakon njenog lansiranja, dok su se Trampovi saveznici poput Rodžera Stouna žalili da su cenzurisani na platformi

Objavljeno:

Činilo se da je bivši predsednik Donald Tramp zaboravio ime svoje platforme društvenih medija tokom mitinga u subotu - Društvo istine (Truth Central).

Na video snimku snimljenom tokom Trampovog govora u Ohaju se vidi kako se muči da imenuje svoju platformu društvenih medija, rekavši da je izgradio „nešto što se zove trove, Truth Central“.

Tokom istog mitinga, Tramp se takođe čuo kako kvari izgovor reči „drop bok“, umesto toga izgovarajući ono što je zvučalo kao „drok bok“, navodi Insider.

Ovo nije prvi put da je Tramp ovim izgovorom nazvao drop bokes. Isto je učinio i na svom skupu u Mičigenu 2. aprila.

Trampova aplikacija "Truth Social" imala je težak početak. Nakon lansiranja u februaru, Trampu su bile potrebne nedelje da napravi svoju prvu objavu, usred izveštaja da je platforma zahvaćena tehničkim problemima kao što su prekidi i produžene liste čekanja samo da bi otvorio nalog.

1 / 7 Foto: Profimedia

Broj preuzimanja aplikacije je značajno opao nakon njenog lansiranja, dok su se Trampovi saveznici poput Rodžera Stouna žalili da su cenzurisani na platformi. Bivši predsednik je takođe bio besan zbog lošeg odgovora na njegovu aplikaciju i razmišljao je da se pridruži svom rivalu Gettr.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.