PUTIN IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE! Ovo će odjeknuti
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

ceo spisak

PUTIN IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE! Ovo će odjeknuti

Vladimir Putin je rekao da Rusija zna imena zapadnih obaveštajnih službi koje "usmeravaju" ukrajinske neonacističke borce, koji se podstiču na krivična dela, poput planova za ubistvo ruskih novinara

Objavljeno: 13:39h

Predsednik Rusije Vladimir Putin izneo je ozbiljne optužbe na račun Ukrajine i Sjedinjenih država, govoreći da zapadni obaveštajci daju instrukcije ukrajinskim neonacistima.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA!

- Borci iz ukrajinskih ultranacionalističkih bataljona, integrisani u Nacionalnu gardu, umešani su u žestoka krivična dela protiv zarobljenih ruskih vojnika, ukrajinskih civila, pa čak i pripadnika ukrajinske vojske - rekao je Putin.

Vladimir Putin je rekao da Rusija zna imena zapadnih obaveštajnih službi koje "usmeravaju" ukrajinske neonacističke borce, koji se podstiču na krivična dela, poput planova za ubistvo ruskih novinara.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Pošto ne uspevaju da ostvare svoje ciljeve u ruskom informacionom prostoru, zavaravajući sopstvene građane, naravno koristeći svoj monopolski položaj u informacionom prostoru u svojim zemljama i nekim drugim državama, ali ne uspevaju u Rusiji, prešli su na politiku terora – na pripreme da ubiju naše novinare - rekao je Putin.

- Treba napomenuti da znamo imena tih iz zapadnih službi, pre svega naravno, iz američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), koji rade sa ukrajinskom bezbednošću - rekao je Putin u ponedeljak na brifingu sa zvaničnicima ruskog tužilaštva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.