NAJNOVIJI SNIMAK ZABRINUO OBOŽAVATELJE PUTINA! Njegova DESNA RUKA sve govori, pogledajte kako je DRŽI (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: TWITTER/SCREENSHOT/NEXTA_TV

ŠTA TO RADI?

NAJNOVIJI SNIMAK ZABRINUO OBOŽAVATELJE PUTINA! Njegova DESNA RUKA sve govori, pogledajte kako je DRŽI (VIDEO)

Ponovo pokrenute spekulacije o narušenom zdravlju Vladimira Putina

Objavljeno:

Još od samog početka ruske invazije na Ukrajinu, govorilo se o narušenom zdravlju Vladimira Putina, pa su spekulisalo čak i da se predsednik Rusije uopšte nije pojavljivao u javnosti, već je bio u pitanju hologram.

Kurs evra danas i za praznike!

Nakon najnovijeg snimka iz Kremlja, ponovo su pokrenute priče o njegovim navodnim problemima sa zdravljem.

Putin je snimljen kako razgovara se ministrom odbrane Sergejom Šojguom, i govori mu da su njegove invazione snage "konačno oslobodile" ukrajinski lučki grad Mariupolj.

Međutim, način na koji Putin sedi pokrenuo je dodatna pitanja u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, za koje neki posmatrači tvrde da se naglo pogoršalo od početka rata 24. februara. Ruski predsednik je tokom sastanka bio pogrbljen u stolici, a ivicu stola je sve vreme držao desnom rukom.

Anders Aslund, švedski ekonomista i bivši savetnik za Rusiju i Ukrajinu, rekao je da video snimci sastanka pokazuju da su oba Rusa "depresivna i naizgled lošeg zdravlja".

"Šojgu mora da pročita svoje komentare Putinu i nerazgovetan je, što sugeriše da su glasine o njegovom srčanom udaru verovatne. Loše sedi. Loše se drži", kaže Aslund.

Spekulacije o Putinovom zdravlju, dramatično su porasle, pa pojedini sugerišu da su mu lice i vrat izrazito naduti, pa se spekuliše da se možda podvrgava lečenju steroidima, a navodno su ga lekari za rak posetili najmanje 35 puta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.