"ŽIVIMO POSLEDNJE SATE, BROJNIJI SU..." : Očajnički vapaj ukrajinskog vojnika, poslao POTRESNU poruku! (VIDEO)
Sergej Volina, Foto: Printscreen/Twitter/ The Washington Post

MOLBA

"ŽIVIMO POSLEDNJE SATE, BROJNIJI SU..." : Očajnički vapaj ukrajinskog vojnika, poslao POTRESNU poruku! (VIDEO)

Ukrajina danas namerava da evakuiše 6.000 civila u 90 autobusa iz Mariupolja, rekao je gradonačelnik

Objavljeno:

Možda živimo svoje poslednje dane, čak i sate, rekao je komandant ukrajinskih trupa pod ruskom opsadom u Mariupolju, pozivajući međunarodnu zajednicu da ih "izvuče" iz okolnog grada, u poruci objavljenoj na Fejsbuku u sredu.

- Neprijatelj je deset puta brojniji od nas. Pozivamo i iskreno molimo sve svetske lidere da nam pomognu. Tražimo da nas izvedu i odvedu na teritoriju trećih zemalja - rekao je Sergej Volina iz 36. mornaričke brigade sahranjene u železari Azovstal u Mariupolju, na jugoistoku Ukrajine.

Ukrajina danas namerava da evakuiše 6.000 civila u 90 autobusa iz Mariupolja, rekao je gradonačelnik. Rojters prenosi da je Vadim Bojčenko rekao da je u opkoljenom gradu ostalo 100.000 civila i da je na desetine hiljada ubijeno. Zamenica premijera Ukrajine Irina Vereščuk je takođe izvestila o uspostavljanju privremenog humanitarnog koridora za evakuaciju žena, dece i staraca iz Mariupolja.

Bonus video:

11:56

AMERIČKI SENATORI POSLALI VAŽNU PORUKU SRBIJI! Stručnjaci istakli: Ovo je najvažnija izjava Marfija nakon sastanka sa predsednikom

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.