SKANDAL, RODITELJ OBUČEN KAO USKRŠNJI ZEKA DELIO OSNOVCIMA JAJA: Ono što se nalazilo u njima ŠOKIRALO SVE!
Ilustracija, Foto: EPA/SASCHA STEINBACH

ŠKOLA NIJE IMALA ULOGU U INCIDENTU

SKANDAL, RODITELJ OBUČEN KAO USKRŠNJI ZEKA DELIO OSNOVCIMA JAJA: Ono što se nalazilo u njima ŠOKIRALO SVE!

U pismu roditeljima u četvrtak, direktorka osnovne škole Gulet, Tami Tompson, navela je da škola nije igrala nikakvu ulogu u tom događaju

Objavljeno:

Roditelj obučen kao Uskršnji zeka delio je kondome deci osnovnih škola u petak u Ostinu u Teksasu.

U pismu roditeljima u četvrtak, direktorka osnovne škole Gulet, Tami Tompson, navela je da škola nije igrala nikakvu ulogu u tom događaju.

– Danas popodne tokom izlaska iz škole, jedan od roditelja je posetio kampus obučen kao Uskršnji zeka i podelio plastična jaja. Neka od tih jaja su sadržavala slatkiše, a nekim učenicima su dali i neotvorene kondome – napisala je Tompson u poruci koju je dobio Fox7 Ostin.

– Molimo vas da znate da ovo nije bio planiran događaj, niti sankcionisan od strane škole, a sa roditeljem smo razgovarali o neprikladnoj prirodi njihove aktivnosti. Cenimo učešće roditelja i uvek tražimo da sarađujete sa osobljem kampusa kako biste na najbolji način podržali naše učenike – navodi se u pismu.

Neimenovani roditelj je udovoljio zahtevu da napusti školski prostor, ali je potom nastavio da deli jaja napunjena kondomima sa javnog trotoara.

1 / 6 Foto: Profimedia

Nezavisni školski okrug u Ostinu saopštio je da će ažurirati svoje bezbednosne protokole nakon incidenta.

– Radimo na reviziji naših sigurnosnih protokola kako bismo osigurali da se ovo više ne dogodi – rekao je portparol AISD-a.

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.