EVO ZAŠTO PUTIN NIKAD NE GOVORI O SVOJIM ĆERKAMA!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

NE IZNOSI DETALJE

EVO ZAŠTO PUTIN NIKAD NE GOVORI O SVOJIM ĆERKAMA!

Takođe je pohvalio veštine svojih ćerki, koje govore tri evropska jezika, a jedna govori japanski

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a sada je internetom počeo da se širi intervju iz 2020. godine u kome je objasnio pozadinu svog izbora da ne iznosi detalje o svojoj porodici.

Iako se o njegovim vanbračnim vezama i deci priča godinama, Putin zvanično ima dve ćerke – Katerinu Tihonovu (35) i Mariju Voroncovu (36), koje je dobio sa svojom prvom suprugom Ljudmilom Putin.

Vladimir je u intervjuu rekao da želi da zaštiti svoju porodicu od mogućih bezbednosnih problema, a isto je rekao i 2015. godine.

"Nikada ne razgovaram o pitanjima vezanim za moju porodicu. Oni se ne bave biznisom ili politikom. Na ovaj način izbegavam eventualne političke pritiske koji bi se na njih vršili", rekao je tada Putin, a svojevremeno se hvalio da je postao deda i da voli da provodi vreme sa unucima.

Takođe je pohvalio veštine svojih ćerki, koje govore tri evropska jezika, a jedna govori japanski. Obe ćerke našle su se pod američkim sankcijama nakon invazije na Ukrajinu.

1 / 5 Foto: Youtube printscreen

Kao i njegovim bliskim saradnicima, Mariji i Katerini su blokirani bankovni računi i konfiskovana sva imovina u Americi. U poslednje vreme sve češće se pominju Putinove ljubavnice, među kojima je i Svetlana Krivonoglh, bivša čistačica koja je sada vlasnica banke i milionerka.

Svetlana je 2003. rodila Luizu Rozovu, za koju se sumnja da je Putinova ćerka. Nakon ruske invazije na Ukrajinu, Luiz je dobila brojne ružne komentare na svom Instagram profilu.

Na društvenoj mreži ju je pratilo 84.000 ljudi, ali je poslednjih meseci pre brisanja profila retko objavljivala javno na Instagramu, pa su mnogi sumnjali da joj je Putin zabranio da bude aktivna.

Ispod fotografije iz oktobra 2021. trolovi su joj rekli da je ona "ćerka ubice, ratnog zločinca, psihopate i narkomana", a mnogi su je osudili što je uživala u luksuznom životu dok je njen otac izazvao tragediju.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.