DIVLJA SVINJA NAZVANA PUTIN DOBILA NOVO IME: Zelenski i Kličko su bili FAVORITI, ali je ipak ovo IME odnelo POBEDU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

DIVLJA SVINJA NAZVANA PUTIN DOBILA NOVO IME: Zelenski i Kličko su bili FAVORITI, ali je ipak ovo IME odnelo POBEDU!

Radnici su nedavno odlučili da joj promene ime zbog ruske agresije u Ukrajini

Objavljeno:

U parku divljih životinja Mehlmeisel u Bavarskoj godinama je mirno živeo divlji svinja po imenu Putin, koja je u kontekstu aktuelnih događaja, morala da promeni ime.

Četiri je godine divlja svinja teška 200 kilograma nosila ime Putin, simbolično, jer je rođena u Rusiji. Međutim, radnici su nedavno odlučili da joj promene ime zbog ruske agresije u Ukrajini.

„Mi smo skladan, prekrasan mali park divljih životinja i takvo se ime jednostavno nije uklapalo“, objasnili su i objavili da se svinja sada zove Eberhofer – to je ime pobedilo po glasovima na internetu.

Ime Eberhofer je dobilo 1198 glasova, dok je na drugom mestu ostalo ime Gustl, za koje je glasalo 1013 učesnika, a u užem izboru su bila i imena Igor, Frederick i Mir, prenosi Index.hr.

Imena Zelenskij i Kličko zapravo su bili favoriti, ali ekipi Wildparka Waldhaus Mehlmeisel nije bilo do dalje igre s politikom.

Više od 2700 osoba dalo je svoje predloge za novo ime svinje, a Eberhofer je došlo od voditelja popularnog zabavnog programa kao aluzija na "Eberhoferove kriminalističke romane" koje je napisala Rita Falk u kojima je Eberhofer glavni junak istražitelj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.