ZELENSKI ZASENIO KADIROVE SKUPE DIZAJNERSKE ČIZME: Ovo su PATIKE ukrajinskog lidera, nastala OPŠTA POMAMA za njima!
Volodimir Zelenski, Foto: EPA-EFE/UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE, Profimedia, printscreen/twitter

NEVEROVATNO

ZELENSKI ZASENIO KADIROVE SKUPE DIZAJNERSKE ČIZME: Ovo su PATIKE ukrajinskog lidera, nastala OPŠTA POMAMA za njima!

Zelenski se u javnosti najčešće pojavljuje u maslinastozelenoj odeći, a posebnu pažnju privukle su njegove patike koje je nosio prilikom obilaska Buče

Objavljeno:

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zasenio je jednostavnim patikama skupe dizajnerske čizme u kojima se pojavljuje čečenski lider Ramzan Kadirov.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA!

Vođa Čečenije, Ramzan Kadirov izazvao je bes na društvenim mrežama zbog vojnih čizama iz Pradine kolekcije za 2019. godinu, a cena im iznosi oko 1.250 evra.

Uzor mu je očigledno ruski predsednik Vladimir Putin, koji takođe voli skupe krpice, pa za odlazak u prirodu bira odeću koja košta čak 22.000 kuna. Pažnju je privukao i nedavno kada se pojavio na stadionu u jakni od 90.000 kuna tokom proslave pripajanja Krima.

Kadirov je često na meti zbog njegovog odnosa sa ruskom predsednikom, a zovu ga i "Putinov pas". Odnos Kadirova i Putina seže decenijama unazad, do vremena drugog čečenskog rata kasnih 90-ih. Kako je bledela vladavina Borisa Jeljcina, u Kremlju su pojedinci želeli da uzdignu Putina, tada bivšeg člana KGB-a, kao njegovog naslednika. Upravo je otac Kadirova pomogao da se ojača Putinov imidž "opasnog" momka.

Ćerka Kadirova je modna dizajnerka pa čečenski vođa ima mogućnosti da nabavi gotovo bilo koji željeni komad odeće.

1 / 6 Foto: Profimedia

Za razliku od njih, ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom nisu potrebne skupe stvari da bi izazvao simpatije javnosti.

Patike
foto: Printscreen/Youtube/MAX ПОЯСНИТ LIVE

U javnosti se najčešće pojavljuje u maslinastozelenoj odeći, a posebnu pažnju privukle su mu patike, koje je nosio prilikom obilaska Buče.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nosio je Sauconi Jazz patike sa maskirnim uzorkom koje su koštale nešto više od 600 kuna, a nakon što ih je obukao Zelenski, potražnja za njima je odmah porasla.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.