UPRAVO JE MAKRON UDARIO JAKO PO PREMIJERU POLJSKE: Nije štedeo, pazite samo ŠTA JE SVE IZREKAO O ČOVEKU ZBOG PUTINA
Emanuel Makron, Foto: Profimedia

nije štedeo

UPRAVO JE MAKRON UDARIO JAKO PO PREMIJERU POLJSKE: Nije štedeo, pazite samo ŠTA JE SVE IZREKAO O ČOVEKU ZBOG PUTINA

Makron je večeras to rekao za televiziju TF1 tokom mini onlajn duela sa Le Pen pred prvi krug predsedničkih izbora u nedelju

Objavljeno: 22:29h

Predsednik Francuske Emanuel Makron (Emmanuel Macron) večeras je ocenio kao "neosnovane" i "skandalozne" kritike poljskog premijera Mateuša Moravjeckog zbog njegovih telefonskih razgovora s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o ratu u Ukrajini.

"Te primedbe su i neosnovane i skandalozne, ali me ne iznenadjuju" jer se Moravjecki "meša u francusku političku kampanju" pošto je u nekoliko navrata primio kandidatkinju ekstremne desnice na predstojećim predsedničkim izborima Marin Le Pen (Marine), koju podržava, rekao je Makron, takodje kandidat na izborima.

Makron je večeras to rekao za televiziju TF1 tokom mini onlajn duela sa Le Pen pred prvi krug predsedničkih izbora u nedelju.

Moravjecki je pre dva dana optužio zapadne lidere da koče odlučnije sankcije protiv Rusije.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Emanuele Makrone, toliko puta ste razgovarali s Putinom. Šta ste postigli? Sa zločincima se ne pregovara. Da li biste pregovarali s Hitlerom?", pitao je Moravjecki.

Bonus video:

09:15

ANALITIČARI NE VERUJU da je moguća opoziciona gradska vlada, Ujedinjeni najavili VIŠE glasova od vlasti, a imaju DUPLO MANJE

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.