UDRUŽILI SE UKRAJINCI I RUSI: Na divan način poslali PORUKU MIRA (FOTO)
Baletani, Foto: Profimedia

PLES

UDRUŽILI SE UKRAJINCI I RUSI: Na divan način poslali PORUKU MIRA (FOTO)

Ceo perfromans je rasprodat, a novac je išao za Crveni krst, koji je sredstva namenio onima koji su pogođeni zbivanjima u Ukrajini

Objavljeno:

Svetski poznati baletski igrači iz Ukrajine i Rusije imali su zajednički performans na nastupu u Napulju kako bi apelovali na mir.

Dugogodišnji partneri u plesu Denis Čerevičko, iz Ukrajine, i Marija Jakovljeva iz Rusije, simbolično su u ponedeljak otvorili gala mirovnu manifestaciju, pod nazivom "Stani uz Ukrajinu - Balet za mir", nastupom uz muziku Frederika Šopena.

Među zvezdama takmičenja bila je i prima balerina Olga Smirnova, koja je prošlog meseca dala otkaz u Boljšoj teatru i sada pleše sa Holandskim nacionalnim baletom.

Druga glavna zvezda bila je Anastasija Gurskaja, vrhunska balerina u Kijevskoj operi, koja je pobegla od borbi u Ukrajini. Među 26 međunarodnih igrača koji su u ponedeljak nastupili u Napulju, 5 je bilo Rusije i 9 Ukrajine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ceo perfromans je rasprodat, a novac je išao za Crveni krst, koji je sredstva namenio onima koji su pogođeni zbivanjima u Ukrajini, navodi Sent Louis Today.

Bonus video:

07:20

GORAN VESIĆ O POSTIZBORNOJ POLITIČKOJ SCENI SRBIJE: Đilas najveći gubitnik, o vladajućoj koaliciji odlučiće organi stranke SNS

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.