PRVI SUSRET TRAMPA I PUTINA: Ruski predsednik je Donaldu dao POKLON! (VIDEO)
Foto: Fonet, Reuter

konačno

PRVI SUSRET TRAMPA I PUTINA: Ruski predsednik je Donaldu dao POKLON! (VIDEO)

Susret je bio veliko iznenađenje za američkog predsednika
Objavljeno: 10:08h

Svi sa nestrpljenjem očekuju susret novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina. Dok se to ne desi, američki glumci su se potrudili da vam dočaraju njihov susret na najbolji način.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Alek Boldvin našao se u ulozi Trampa, i "skinuo" ga odlično. Gost u lajv emisiji "Subota veče" ovog puta našao se Tramp, odnosno Alek Boldvin. Voditeljka mu se zahvalila što je izdvojio vreme i došao, a Tramp je u svom maniru počeo da se zahvaljuje svima koji su glasali za njega. Dotakli su se i novoizabranog sekretara za energetiku Rika Perija, njegovog nekadašnjeg političkog rivala, bivšeg guvernera Teksasa.

- To je sjajan izbor. Vidim ga kako pleše sa zvezdama. Taj tip ima mnogo energije - rekao je Boldvin, koji je toliko dobro izimitirao novog američkog predsednika, praveći identične grimase lica kao Tramp.

foto: prtsc

Najveće iznanđenje bilo je kada se kroz kamin spustio Vladimir Putin, sa božićnim poklonima. Donald Tramp i njegova supruga Melanija bili su prilično iznenađeni kada su ugledali Putina bez majice, sa velikom kapom Deda Mraza punom poklona.

- Kakvo divno iznenađenje - konstatovao je Tramp, dok se Melanija drsko obratila ruskom predsedniku upitavši ga šta on radi ovde. Putin je odgovorio da je u gradu, pa je svratio.

Tramp ga je srdaćno prihvatio, i rekao da je dobro što je tu, taman da malo popričaju nasamo.

- Doneo sam ti poklon. Ovo je Elf, stavi ga tačno pored internet rutera - rekao je Putin, dok se Tramp izvinio rekavši da ga je poseta ruskog predsednika iznenadila i da zato nema poklon za njega.

Ostatak dijaloga između Trampa i Putina morate da pogledate u videu jer ćete se iskriviti od smeha.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.