PORODICA KOJA JE PALA SA TERASE SE SPREMALA ZA NAJCRNJI SCENARIO? Bacili se sa 7 sprata, prozori stana ZAPEČAĆENI!
Mesto tragedije, Foto: Printscreen/Youtube/AFP News Agency

švajcarska

PORODICA KOJA JE PALA SA TERASE SE SPREMALA ZA NAJCRNJI SCENARIO? Bacili se sa 7 sprata, prozori stana ZAPEČAĆENI!

Trenutno postoji nada da će jedini preživeli tinejdžer otkriti šta se dogodilo u čevrtak i da li je porodica bila toliko očajna i sama se bacila sa terase na sedmom spratu

Objavljeno:

Švajcarska je i dalje šokirana tragičnim događajem od prošle nedelje, nakon što je petočlana porodica pala sa terase u gradu Montre u okrugu Vo. Preživeo je samo sin (15), a policija i dalje istražuje slučaj, iako je puno toga nejasno.

Trenutno postoji nada da će jedini preživeli tinejdžer otkriti šta se dogodilo u čevrtak i da li je porodica bila toliko očajna i sama se bacila sa terase na sedmom spratu.

Prema rečima policije, "veoma kritično stanje" preživelog se stabilizovalo. Još uvek nije poznato da li je policija uspela da razgovara sa tinejdžerom koji je izgubio celu svoju porodicu.

Kako su mediji preneli, poginuli su njegov otac, majka, sestra i tetka. Majka i tetka su bile bliznakinje.

U međuvremenu je nekoliko medija pisalo o tome šta se desilo u stanu u švajcarskom gradu.

The Journal du Dimanche izvestio je da je "malo sumnje" da se radi o masovnom samoubistvu i da je u pitanju kult. Bilo je i izveštaja o tome da je porodica deo Preper pokreta - grupa ljudi koja se priprema za najcrnje scenarije usled mogućih kriza.

Ova teza potkrepljena je informacijama iz Le Parisien: prozori stana su zapečaćeni, a porodica je navodno živela u samo dve sobe u 5,5-sobnom stanu. Ostatak kuće je navodno pretrpan konzervama i lekovima, što objašnjava poplavu paketa koju je prijavio komšija.

Ovo ponašanje je utoliko čudnije što su tri odrasla stanara stana bila sve samo ne autsajderi - barem na papiru.

Godine 2013. otac Mark F. je ukrstio puteve sa Švajcarskom. Pridružuje se kompaniji u Lozani koja je specijalizovana za onlajn prodaju karata, posebno u sportskom sektoru. Na svojoj profilnoj slici na društvenoj mreži pozira na stadionu dok je njegova tadašnja kompanija zaslužna za veliku lutriju karata za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2016. u Francuskoj. U toku događaja, čovek iz Marseja je pokrenuo sopstveni biznis.

Deda bliznakinja bio je poznati pisac

Kako navodi JDD, bliznakinje su unuke uglednog alžirskog pisca koji je preminuo pre 60 godina, a 15. marta mu je odata počast "na zahtev Emanuela Makrona". Čoveka je ubila Organizacija za tajnu armiju (OAS), ekstremno desničarski pokret koji se protivio nezavisnosti Alžira.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/FOX6 News Milwaukee

"Bez vesti o njima 15 godina"

The Journal du Dimanche je razgovarao sa članom preminule porodice. On je rekao da se sa Markom i njegovom suprugom nije čuo 15 godina.

- Šest meseci nakon venčanja, prekinuli su svaki kontakt - rekao je on.

Prema više izvora, osmogodišnja devojčica nije bila upisana u spisak stanara. Kao ni njeni roditelji, ona u četvrtak ujutru nije preživela pad sa visine od 22 metra.

Blick se pita može li njen stariji brat, koji je preživeo, da razotkrije misteriju iza ove tragedije?

Šta je preperizam?

Survivalizam ili preperizam je svetski društveni pokret koji povezuje ljude koji se aktivno pripremaju za svetsku kataklizmu i lokalne katastrofe i vanredne situacije kao što su: prirodne katastrofe, veštački izazvane katastrofe, kriza u vezi sa strujom, nedostatkom hrane, vode i slično, epidemija i pandemija ili više katastrofalnih događaja - kao što su nuklearni rat, sudar velikog nebeskog tela sa Zemljom, globalno zagrevanje, zombi apokalipsa i slično.

To, prema mišljenju prepera može staviti tačku na postojanje ljudske civilizacije, a za koju treba da se unapred pripreme.

Sledbenici ovog pokreta nazivaju se preperi.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.