PAO DOGOVOR IZMEĐU PUTINA I ERDOGANA! Evo u kom turskom gradu će se održati PREGOVORI
Erdogan i Putin, Foto: Profimedia

ODLUČENO?

PAO DOGOVOR IZMEĐU PUTINA I ERDOGANA! Evo u kom turskom gradu će se održati PREGOVORI

Kako se navodi, predsednici dve zemlje razgovarali su o najnovijem razvoju događaja u rusko-ukrajinskom ratu i pregovaračkom procesu

Objavljeno:

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i ruski predsednik Vladimir Putin dogovorili su se da organizuju u Istanbulu narednu rundu pregovora delegacija Rusije i Ukrajine, saopšteno je danas iz kabineta Erdogana nakon telefonskog razgovora sa Putinom.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA!

Kako se navodi, predsednici dve zemlje razgovarali su o najnovijem razvoju događaja u rusko-ukrajinskom ratu i pregovaračkom procesu.

"Predsednik Erdogan i predsednik Putin dogovorili su se da organizuju naredni sastanak ruske i ukrajinske delegacije u Istanbulu", dodaje se u saopštenju, a prenosi TAS S.

1 / 7 Foto: Profimedia

Iz delegacija Rusije i Ukrajine ranije danas je najavljeno da se početkom nedelje nastavljaju mirovni pregovori, a ukrajinski pregovarač je rekao da će biti održani u Turskoj.

1 / 6 Foto: Profimedia

David Arahamija, ukrajinski poslanik i član pregovarčkog tima naveo je na Fejsbuku da će naredna runda razgovora Ukrajine i Rusije "licem u lice" biti održana u Turskoj od ponedeljka do srede, preneo je Ukrinform.

1 / 9 Foto: Profimedia

Glavni ruski pregovarač Vladimir Medinski potvrdio je da su se strane dogovorile da se sastanu, ali je naveo da će to biti u utorak i sredu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.