BALKON SE OBRUŠIO NA ŽENU, KOMŠIJE U ŠOKU: "Nije se micala ispod smrvljenih komada betona"
Ilustracija, Foto: Twitter/R. Margot

jezivo

BALKON SE OBRUŠIO NA ŽENU, KOMŠIJE U ŠOKU: "Nije se micala ispod smrvljenih komada betona"

Vatrogasci su uklonili delove urušenog balkona i osigurali ostatak balkona s obzirom da je trenutno uklanjanja istog koji doslovno i dalje visi, nemoguće jer se drži na armaturama

Objavljeno:

Nesvakidašnja nesreća zabeležena je danas u kasnim popodnevnim satima u Ulici Republike Austrije kada se doslovno odlomio balkon na kojem se nalazila mlađa ženska osoba.

Naime, oko 16.30 sati na 4. spratu zgrade nalazile su se dve osobe. U jednom trenutku balkon s metalnom ogradom propao je sprat ispod. Muškarac je ostavio da visi i drži se čvrsto za metalnu ogradu, a žena se s ostacima balkona zadržala na balkonu ispod.

Nije dugo trebalo da na mesto događaja pristignu policajci, radnici Hitne pomoći i zagrebački vatrogasci. Žena je brzom reakcijom spasena tako što su je kroz stan na 3. spratu, na čiji je balkon pala, uvukli unutra, odakle su je preuzeli lekari Hitne pomoći.

Vatrogasci su uklonili delove urušenog balkona i osigurali ostatak balkona s obzirom da je trenutno uklanjanja istog koji doslovno i dalje visi, nemoguće jer se drži na armaturama.

U toku je uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti užasa koji je zgrozio komšiluk.

Jedna stanarka je tek kratko za Jutarnji kazala: "Sam pad nisam videla. Nego sam čula neko stropoštavanje praćeno ženskim kricima. Kad sam pogledala kroz prozor nisam mogla da verujem šta vidim. Nadam se da će komšinica biti u redu. Odvezla ju je Hitna. Mogu samo reći da je sramotno da se grad raspada, obnovu nikako da dočekamo, troškovi života su previsoki, od vlasnika se očekuju čudesa, a sad nakon ovoga vidimo i da je izlazak na običan balkon čisti rizik."

"Ovakvi događaji naprosto ostavljaju bez teksta. Taman sam ulazio u stan i čuo kroz prozor kako neko nekoga bodri, teši: ‘Izdrži. Još malo. Pomoć stiže. Samo što nije. Budi jaka.‘ Nisam odmah shvatio u šta gledam. Žena se micala nije ispod smrvljenih komada betona. Tek je davala signale nogama da je živa i da je navodno OK. Čuli smo kasnije da se plašila da se pomeri kako se ne bi i taj balkon na 3. spratu na koji je pala, odvalio se dole. Vatrogasci kad su provirili kroz vrata balkona na tom stanu na čiji je balkon pala, postupali su s maksimalnom pažnjom. Videlo se da ni njima nije svjejedno iako se oni, kako možemo videti svaki dan, na intervencijama nagledaju svega i prožive svašta - otkriva komšija iz drugog ulaza.

Bonus video:

03:47

Mariupolj posle sukoba izgleda kao grad iz horor filmova

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.