"AKO PROPADNU PREGOVORI PRETI NAM 3. SVETSKI RAT"! Nikad dramatičnija poruka Zelenskog, spreman da priča sa Putinom
Volodimir Zelenski, Foto: EPA/IGOR KOVALENKO, EPA/ MIKHAIL METZEL / KREMLIN POOL, Profimedia, EPA / STEPAN FRANKO

OGLASIO SE

"AKO PROPADNU PREGOVORI PRETI NAM 3. SVETSKI RAT"! Nikad dramatičnija poruka Zelenskog, spreman da priča sa Putinom

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponudio je ranije da Putin i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dođu u Tursku

Objavljeno:

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je kako je spreman na pregovore s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i upozorio da, ukoliko ti pregovori propadnu, rat između dve države mogao bi se pretvoriti u novi svetski rat.

- Spreman sam pregovarati sa njim. Spreman na sam to već dve godine. Mislim da bez pregovora ne možemo okončati ovaj rat - rekao je Zelenski za CNN.

- Ako postoji i samo jedan posto šanse za nas da ovo završi, uradićemo to. Svaki dan gubimo ljude, nedužne ljude - rekao je.

- Ruske snage došle su da nas istrebe, da nas ubiju. Naše dostojanstvo nam neće sačuvati živote. Ako postoji ikakva mogućnost, ikakva šansa za pregovore, razgovore s Putinom, iskoristićemo tu šansu. Ipak, ako to propadne, to znači da će ovo biti Treći svetski rat - rekao je.

1 / 7 Foto: Printscreen/Facebook/Володимир Зеленський

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponudio je ranije da Putin i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dođu u Tursku i da se tako olakšaju pregovori o okončanju rata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.