OMRAŽENI ČEČENSKI VOĐA ODGOVORIO MUSKU NA NJEGOV POZIV PUTINU DA SE BORE: Dao mu je odgovor koji nije OČEKIVAO!
Putin i Kadirov, Foto: AP

tviter manija

OMRAŽENI ČEČENSKI VOĐA ODGOVORIO MUSKU NA NJEGOV POZIV PUTINU DA SE BORE: Dao mu je odgovor koji nije OČEKIVAO!

Vođa Čečena podsetio je na Putinove veštine u džudu, no kazao je i kako to ne bi bio glavni razlog poraza

Objavljeno:

Milijarder Elon Musk zaprepastio je svet kad je na Tviteru ponudio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da se bore za sudbinu Ukrajine.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor.

Doduše, na Muskov poziv nije odgovorio Putin već jedan od njegovih najbližih saradnika, vođa Čečena - Ramzan Kadirov. On je ustvrdio kako bi Musk u toj borbi doživeo poraz.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas pratite putem ovog LINKA!

- Ne bih ti preporučio da se boriš s Putinom - napisao je u statusu objavljenom na aplikaciji Telegram, prenosi Business Insider. Kadirov je predložio Musku šta bi mogao da učini pre nego "krene" na Putina.

1 / 6 Foto: Profimedia

Vođa Čečena podsetio je na Putinove veštine u džudu, no kazao je i kako to ne bi bio glavni razlog poraza. Naveo je da je Musk "samo biznismen i bloger na Tviteru" kada je u pitanju poređenje sa Putinom koji je "svetski političar, strateg i pošast Zapada i SAD-a". Smatra kako bi bilo nesportski da Putin ide da pobeđuje tako slabijeg protivnika.

Vođa ima rešenje i za to.

Predložio je Musku da odradi treninge u jednoj od njegovih specijalih akademija ili u "Klubu boraca Akhmat", lancu čečenskih boksačkih klubova koje je Kadirov sam osnovao. Čečenske jedinice koje vodi Kadirov su stekle zloglasnu reputaciju i bore se na strani Rusije tokom rata u Ukrajini, a on sam je pak poznat po mučenju svojih protivnika, prisilnim nestancima i okrutnim ubistvima.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.