NAPADNUT VOJNI OBJEKAT KOD POLJSKE GRANICE, MINISTAR ODBRANE UKRAJINE JAVIO: Tiče se STRANACA U NJOJ, novi MOMENTI!
Aleksij Reznikov, Foto: Profimedia

REZNJIKOV

NAPADNUT VOJNI OBJEKAT KOD POLJSKE GRANICE, MINISTAR ODBRANE UKRAJINE JAVIO: Tiče se STRANACA U NJOJ, novi MOMENTI!

Reznikov je za Rojters rekao da ministarstvo još pokušava da utvrdi da li je neko od instruktora, u trenutku napada, bio u Međunarodnm centru za mir i bezbednost

Objavljeno:

Ukrajinski ministar odbrane Aleksij Reznikov izjavio je danas da su strani vojni instruktori radili u vojnom objektu Javoriv u blizini granice sa Poljskom, koji je pogođen u ruskim vazdušnim udarima.

Reznikov je za Rojters rekao da ministarstvo još pokušava da utvrdi da li je neko od instruktora, u trenutku napada, bio u Međunarodnm centru za mir i bezbednost.

„Rusija je napala Međunarodni centar za mirovne operacije i bezbednost u blizini Lavova. Ovde rade strani instruktori. Informacije o žrtvama se utvrđuju“, rekao je Reznikov u onlajn objavi.

Kako su saopštili lokalni zvaničnici ranije danas, ruske snage izvele su vazdušni udar na ukrajinsku vojnu bazu Javoriv na zapadu zemlje, u blizini granice sa Poljskom.

Gradonačelnik Lavova Andrij Sadovji potvrdio je ruski napad na ukrajinski Međunarodni centar za mir i bezbednost i rekao da je, prema preliminarnim podacima, ispaljeno osam projektila, preneli su ukrajinski mediji.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.