UPRAVO JAVLJENE STRAVIČNE VESTI: Umro VODITELJ, TUGA! (FOTO)
Voditelj, Foto: Printscreen/Youtube/Televisión Argentina

crne vesti

UPRAVO JAVLJENE STRAVIČNE VESTI: Umro VODITELJ, TUGA! (FOTO)

Novinar, producent i voditelj rođen je u Rosariju 1970

Objavljeno: 17:26h

Preminuo Gerardo Rozin, poznati novinar, producent i voditelj, preminuo je u 51. godini nakon što se poslednjih dana pogoršao zdravstveni problem koji ga je nekoliko nedelja udaljavao od radnih aktivnosti. Ostao je hospitalizovan, a vesti o njegovom stanju bile su obeshrabrujuće.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Televisión Argentina

La Pena de Morfi, njegov uspešan program na Telefeu, trebalo je da se vrati ovog vikenda sa vođstvom Ivana de Pinede. Međutim, poslednjih dana, pre nego što je ova vest postala poznata, štampa kanala je potvrdila da će početak koji je planiran za 13. mart biti pomeren zbog delikatnog zdravstvenog stanja kreatora ciklusa.

NJEGOVI POČECI

Novinar, producent i voditelj rođen je u Rosariju 1970. Njegov uspon do slave zahvalio je programu Subotnji autobus, koji je vodio Nikolas Repeto, gde je imao segment (Pitanje o životinjama) koji će na kraju postati njegov sopstveni program. Gruba poruka Herardo Rozin sa huljačkom jaknom. „Ja sam iz Rosarija, ja sam Jevrej, ja sam iz (Rosario) Central, ja sam novinar i producent. I ja volim muziku. Dakle, to sam ja, što je mnogo. I kada kažem „ja sam iz Rosarija“, kažem „Rođen sam na mestu koje mi se najviše sviđa na celom svetu“, i neizbežno putujem u ulicu 9 de Julio 1669, sedmi sprat, kuću moje detinjstvo“, izjavio je tada Rozin da se definiše.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.