OVAKO UKRAJINSKI PENZIONERI TERAJU RUSKE VOJNIKE SA PRIVATNOG POSEDA: Ovi se odmah IZGUBILI, reagovao i PAS (VIDEO)
Ilustracija, Foto: printscreen/twitter, Profimedia

au

OVAKO UKRAJINSKI PENZIONERI TERAJU RUSKE VOJNIKE SA PRIVATNOG POSEDA: Ovi se odmah IZGUBILI, reagovao i PAS (VIDEO)

Na kraju snimka pojavljuje se i pas koji se pridružuje svojim vlasnicima

Objavljeno: 16:13h

Rat u Ukrajini traje već šesnaest dana, a hiljade stanovnika napustilo je svoja ognjišta.

Na Tviteru se pojavio snimak kao ruski vojnici polako ulaze u privatni posed, ali nisu zatekli praznu kuću.

1 / 8 Foto: Printscreen/Twitter

Na snimku se vidi kako bračni par izleće iz kuće i uz brojne psovke na ukrajinskom isteruju vojnike izu dvorišta. Na kraju snimka pojavljuje se i pas koji se pridružuje svojim vlasnicima.

Podsetimo Putin je ranije rekao da Rusija deluje u samoodbrani. On je pozvao ukrajinske vojnike da polože oružje. Bilo kakva intervencija spoljnih sila protiv Rusije dobila bi "trenutni" odgovor, rekao je on.

SVETSKI LIDERI OSUDILI POTEZ

Svetski lideri su oštro osudili potez Rusije. Američki predsednik Džo Bajden rekao je da će rat doneti "katastrofalne gubitke života", britanski premijer Boris Džonson rekao je da je "zaprepašćen" "ničim izazvanim napadom", a oglasio se i francuski predsednik Emanuel Makron koji je pokušao da posreduje da se pronađe mirno rešenje za ukrajinsku krizu i da organizuje samit predsednika SAD i Rusije.

- Francuska oštro osuđuje odluku Rusije da pokrene rat. Rusija mora odmah da prekine sa vojnim operacijama. Francuska stoji uz Ukrajinu, uz ukrajinski narod i radimo sa našim partnerima i saveznicima na tome da se rat zaustavi - naveo je Makron.

Nemački kancelar Olaf Šolc je ruski napad na Ukrajinu okarakterisao kao povredu međunarodnog prava. U telefonskom razgovoru s ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim izrazio je solidarnost Nemačke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.