NAKON GODINU DANA PALA MAFIJA: Uhapšeni policajci koji su kriminalcima falsifikovali lična dokumenta i pasoše!
ilustracija, Foto: TV Pink printscreen

SVET

NAKON GODINU DANA PALA MAFIJA: Uhapšeni policajci koji su kriminalcima falsifikovali lična dokumenta i pasoše!

Akcija je sprovedena samo dan nakon što je VMRO-DPMNE optužio vladu da sabotira akciju

Objavljeno:

Nakon više od godinu dana istrage i prikupljanja dokaza, u Severnoj Makedoniji je uhapšeno najmanje deset policajaca zbog sumnje da su falsifikovali pasoše i lična dokumenta i bili deo kriminalne grupe. VMRO-DPMNE optužio vladu da je sabotirala akciju.

U akciji koja je, kako prenosi Plusinfo u toku, uhapšeni su policajci zbog sumnje da su bili deo lanca falsifikatora pasoša i putnih isprava.

Akcija je sprovedena samo dan nakon što je VMRO-DPMNE optužio vladu da sabotira akciju.

Ta stranka je optužila premijera Zorana Zaeva i ministra spoljnih poslova Olivera Spasovskog da su balkanskim narko bosovima omogućili da steknu pasoše Severne Makedonije.

U aferi "Mafija", kako je nazvao VMRO-DPMNE, prema saopštenju te stranke, najmanje 200 pasoša sa ukradenim identitetima je severnomakedonsko ministarstvo spoljnih poslova izdalo poznatim narko bosovima i kriminalcima sa Balkana.

VMRO-DPMNE je saopštio da je proces izdavanja tekao tako što se kriminalac slika za pasoš, a pasoš mu izda ministarstvo spoljnih poslova sa tom fotografijom, ali sa pozajmljenim identitetom neke od osobe koju su prethodno odabrale bezbednosne strukture, prenosi Plusinfo.

Bonus video:

00:29

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Gorica Popović pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.