MEĐUNARODNA AKCIJA U SKOPLJU: Uhapšeno desetak POLICAJACA zbog sumnje da su deo lanca za FALSIFIKOVANJE PASOŠA!
Hapšenje, Foto: Profimedia

velika akcija

MEĐUNARODNA AKCIJA U SKOPLJU: Uhapšeno desetak POLICAJACA zbog sumnje da su deo lanca za FALSIFIKOVANJE PASOŠA!

Jučeračnji brifing jedne političke partije u kojem je iznela informacije za aferu koju je nazvala "Mafija", napravljen je kako bi se sabotirala ta međunarodna akcija koja je još u toku

Objavljeno:

U akciji policije Severne Makedonije danas prepodne je uhapšeno desetak policajaca zbog sumnje da su deo lanca za falsifikivanje pasoša i ličnih dokumenta, objavili su lokalni mediji. Ta velika policijska akcija se, navodi se, realizuje u koordinaciji sa Interpolom i Kancelarijom za istrage Američke ambasade, nakon više od jedne godine istrage i dokumentovanja rada te kriminalne grupe.

Prema izvorima iz policije, jučeračnji brifing jedne političke partije u kojem je iznela informacije za aferu koju je nazvala "Mafija", napravljen je kako bi se sabotirala ta međunarodna akcija koja je još u toku. Više informacija je najavljeno nakon završetka akcije.

Agencija MIA je podsetila da je juče najveća opoziciona partija VMRO DPMNE objavila saopštenje u kojem navodi da su premijer Severne Makedonije Zoran Zaev i ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski "omogućili da balkanski narko bosovi dobiju makedonske pasoše i dokumente".

Prema toj partiji, policijski aparat je izdao putne isprave sa lažnim identitetom i "vođi ozloglašenog Škaljarskog klana za trgovinu drogom Jovanu Vukotiću i vođi turske mafije Sedatu Pekeru".

Bonus video:

00:07

TUGA ISPRED STANA GDE JE TOZOVAC ŽIVEO SA SVOJOM MIMOM! Evo koja pevačice je došla da pruži PODRŠKU neutešnoj udovici

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.