SKOPLJE UKLANJA GALIJE IZ VARDARA: Započinjemo sa izraženijim raščišćavanjem sa KRIMINALOM! (VIDEO)
Turistički objekti, Foto: Printscreen/Facebook.com/P.shilegov

DEO KONTRAVERZNOG PROJEKTA

SKOPLJE UKLANJA GALIJE IZ VARDARA: Započinjemo sa izraženijim raščišćavanjem sa KRIMINALOM! (VIDEO)

Tri "galije" koje su kao turustički objekti postavljene na Vardaru u najužem centru Skoplja

Objavljeno:

Grad Skoplje počeo je danas da uklanja prvu "galiju" postavljenu na reci Vardar u centru grada, kao deo projekta "Skoplje 2014". Početku uklanjanja jedne od tri "galije", prisutvovao je skopski gradonačelnik Petre Šilegov, koji je objavio fotografije na svom Fejsbuk profilu.

Šilegov je ocenio da te galije "ne samo šti su van zdrave estetike, već su i opasnost za građane Skoplja" i zahvalio sugrađanima na stpljenju jer se kasni sa uklanjanjem zbog pravnih postupaka i procedura.

"Ovim, kao kontinuitetom politika koje sam kreirao kao gradonačelnik, započinjemo sa izraženijim raščišćavanjem sa kriminalom i podmuklim projektom Skoplje 2014", rekao je skopski gradonačelnik novinarima.

Šilegov je istakao da odstranjivanje "galija" neće predstavljati "nikakvu finansijsku opasnost po Grad", ističući da će uklanjanje biti na račun firme korisnika.

Tri "galije" koje su kao turustički objekti postavljene na Vardaru u najužem centru Skoplja su deo kontroverznog projekta "Skoplje 2014" bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog, koji je pobegao i dobio azil u Mađarskoj.

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.