VANJIN OTAC DIREKTNO KOMUNICIRAO SA NJENIM UBICOM, DEVOJČICA OTETA NA ULAZU U ZGRADU? Šokantni detalji se samo NIŽU
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, printscreen/youtube/telmatv

UŽASU NEMA KRAJA

VANJIN OTAC DIREKTNO KOMUNICIRAO SA NJENIM UBICOM, DEVOJČICA OTETA NA ULAZU U ZGRADU? Šokantni detalji se samo NIŽU

Vanjina majka je prodala stan i upravo su sredstva od tog stana bila motiv za iznudu...

Objavljeno: 14:54h

Motiv ubistva tinejdžerke Vanje iz Skoplja je bio novac, ono što je strašnije u ubistvu je to što je u slučaj umešan i njen otac. Kako prenosi Večer, on je komunicirao sa glavnim osumnjičenim za njenu otmicu, a potom i ubistvo, a u pitanju je Ljupčo Palevski Palčo.

Prema informacijama policije, Vanjina majka je prodala stan i upravo su sredstva od tog stana bila motiv za iznudu.

Tužilac Gavril Bubevski je rekao da je devojka oteta na ulazu u zgradu.

Otac kidnapovane i ubijene 14-godišnje devojčice podelio je sa ubicama informacije o tome kada će i kako Vanja izaći iz kuće, kako bi organizovana grupa koju je predvodio Palevski mogla da iznudi novac od majke, rekao je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski. Vanja je oteta vozilom nestalog, a potom i ubijenog Pančea Žižovskog koji je bio u nerazjašnjenoj vezi sa jednim od petorice osumnjičenih, navodi Večer.

„Upravo tim vozilom je maloletnica odvedena nakon što je, prema izjavama osumnjičenih, otac organizatoru podelio informaciju o danu i vremenu njenog izlaska iz kuće“, rekao je ministar Spasovski.

Vanja Gorčevska
Vanja Gorčevskafoto: Printscreen/Facebook/Zorica Gjorcevska

Organizator ubistva Palevski, kojeg je ministar nazvao monstrumom, bio je taj koji ju je upucao.

„Glavni organizator i izvršilac koji je 27. novembra ubio tinejdžerku iz pištolja, negde oko 10 sati, uplašio se dokaza koje je policija mogla da pronađe u već započetoj istrazi nakon prve prijave počinjenog krivičnog dela. Mogu da obećam da ćemo ja i institucija učiniti sve da ovu osobu ili ovo čudovište privedemo pravdi čim kroči na naše tlo“, rekao je ministar Spasovski.

Primarni javni tužilac Skopskog javnog tužilaštva Gavril Bubevski objasnio je da je, prema izjavama privedenih, organizovana grupa odlučila da ubije devojčicu, a potom od majke traži novac. Tačno vreme ubistva biće poznato nakon što stignu rezultati obdukcije, koja je juče završena.

Bonus video:

09:18

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SEVERNE MAKEDONIJE PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA Talevska UŽIVO IZ SKOPLJA: Da li su ZATAŠKALI ubistvo?

(Espreso/ Vecer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.