Međunarodna poternica za prvoosumnjičenim za ubistvo hrvatskog rukometaša u Skoplju
Denis Tot, Foto: Instagram/denis_tot

poternica

Međunarodna poternica za prvoosumnjičenim za ubistvo hrvatskog rukometaša u Skoplju

Skopska policija je zbog fizičkog napada na 27-godišnjeg rukometaša "Butela", nakon što je u subotu uradjena obdukcija, uhapsila 22-godišnjeg mladića i 19-godišnju devojku

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije raspisalo je danas medjunarodnu poternicu za Andželom Djordjievskim, prvoosumnjičenim za ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota.

Kako se navodi u toj poternici, Andželo Djordjievski, rodjen 13. januara 1994. u Skoplju, gde i živi, traži se zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Andželo Djordjievski je prvoosumnjičeni za ubistvo 27-godišnjeg hrvatskog rukometaša Denisa Tota, koji je preminuo u petak na klinici za intenzivnu negu u Skoplju nakon što je dan ranije pretučen pred diskotekom Priviledž (Privilege).

Skopska policija je zbog fizičkog napada na 27-godišnjeg rukometaša "Butela", nakon što je u subotu uradjena obdukcija, uhapsila 22-godišnjeg mladića i 19-godišnju devojku na osnovu snimaka bezbednosnih kamera ispred diskoteke.

1 / 7 Foto: Twitter/printscreen

Prema snimku, koji se pojavio u medijima, Djordjievski je udario Tota, koji je nakon toga pao na asfalt i dobio povrede glave od kojih je kasnije umro. Dok je ležao na zemlji devojka mu je nekoliko puta prilazila i šutirala ga.

Prema ministru unutrašnjih poslova Oliveru Sapasovskom, hrvatski rukometaš i devojka, koja ga je brutalno udarala u glavu, poznavali su se od ranije, a napadu na Tota je prethodila rasprava.

Makedonski mediji još pišu da je prvoosumnjičeni Andželo Djordjievski 2016. u Mariboru udario u pet parkiranih automobila i pobegao sa lica mesta, a kada ga je policija našla, pronašla je i mini-fabriku sintetičkih droga.

Djordjievskog u Sloveniji krivično gone zbog proizvodnje psihotropnih supstanci, odnosno droga koje su poznate medju posetiocima noćnih klubova.

Bonus video:

40:30

USIJANJE 12.04.2022.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.