"UBIO SAM MAMU": Muškarac ušetao u stanicu i ŠOKIRAO hrvatske policajce, u kući ih dočekala još UŽASNIJA SCENA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

meštani u šoku

"UBIO SAM MAMU": Muškarac ušetao u stanicu i ŠOKIRAO hrvatske policajce, u kući ih dočekala još UŽASNIJA SCENA!

Telo ubijene žene odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdile tačne okolnosti nastanka povreda koje je 63-godišnjakinja zadobila.

Objavljeno:

- Ubio sam mamu - rekao je juče vidno skrhan policiji 47-godišnji T. Z. nakon što se pojavio u prostorijama jedne od policijskih stanica PU zagrebačke.

Policajci su se odmah zaputili na područje Vrbovca, tačnije u Vrbovečki Pavlovec gde ih je u kući, u dnevnoj sobi kraj stola u lokvi krvi dočekalo izmrcvareno telo nesrećne žene.

Kako saznaje Jutarnji list, reč je o 63-godišnjoj P. Z. čiji je život, prema utvrđenim sumnjama, naprasno ugasio njen sin između 28. februara i 2. marta. Smrt je nastupila nakon udarca cepanicom u predelu glave. Stravičan zločin koji je zaprepastio celo mesto usledio je, prema tvrdnjama koje je sin žene izneo policiji, nakon samo jedne u nizu svađa koje su imali iz dana u dan.

Telo ubijene žene odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdile tačne okolnosti nastanka povreda koje je 63-godišnjakinja zadobila. Meštani su u šoku.

- Ostali smo zatečeni kada su policijska vozila pristigla u njihovo dvorište. Mislio sam da je on sebi naudio i da je majka zvala policiju zbog njega jer se žalio da mu je sve teže da živi sa njom otkad mu je pre tri godine umro otac. Oni žive u dva odvojena objekta unutar istog dvorišta, ali njihove svađe često smo čuli, nažalost. Znala sam da joj kažem da sa sinom mora da nađe zajednički jezik jer to nikuda ne vodi. A ta kobna svađa navodno je prvo krenula iz dvorišta - kaže za Jutarnji jedna komšinica.

Drugi komšija dodaje da je sina ubijene poslednji put video u utorak dok je zamišljeno stajao na vratima kuće u kojoj živi majka.

- Možda je ona već tada bila mrtva a on skupljao hrabrost da se prijavi policiji. Šta se zapravo događalo u njihova četiri zida, možemo samo da nagađamo. Ona je kukala da joj je s njim teško i da ne brine o svojoj deci i da ne shvata njeno zdravstveno stanje i probleme sa kičmom, a on se jadao kako mu je majka postala agresivna, da provocira i izaziva sukobe. Oboje su bili radni. Ona je penziju stekla radeći u PIK Vrbovec, a on je odlazio na posao vozom za Zagreb - zaključio je sused.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 47-godišnji T. Z. danas će biti predat pritvorskom nadzorniku i potom odveden na ispitivanje u Županijsko državno tužilaštvo. S obzirom na to da se tereti za kazneno delo iz članka 110. Kaznenog zakona, za njega će biti zatražen istražni zatvor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.