"SMATRAM DA JE REINKARNACIJA NEKE POZNATE LIČNOSTI, VEROVATNO HITLERA": Urnebesan oglas iz regiona POLOMIO MREŽE!
Ilustracija, Foto: Printscreen/IndexOglasi

poklanja se

"SMATRAM DA JE REINKARNACIJA NEKE POZNATE LIČNOSTI, VEROVATNO HITLERA": Urnebesan oglas iz regiona POLOMIO MREŽE!

Između ostalog, ne voli ljude, decu, druge pse, mačke, cveće, kamenje, influensere, koronu, zalazak sunca, romantične komedije, emigrante, austrijskog premijera, ironiju, gadgete, ma apsolutno sve

Objavljeno: 15:59h

U Hrvatskoj se pojavio nesvakidašnji oglas koji je sve koji su ga pročitali nasmejao i zabavio, a sigurni smo da ima i onih koji su se začudili. Naime, u pitanju je oglas osobe koja želi da pokloni mužjaka japanske akite, a ovo je način na koji je ista odlučila da opiše svog kućnog ljubimca.

Oglas prenosimo u celosti:

"Poklanjam prekrasnog mužjaka japanske dugodlake akite. Pet godina star, redovno vakcinisan, čipovan, imena Hoshi. Poseban je u svakom pogledu. Zapravo je toliko poseban da zaista smatram kako je reinkarnacija neke poznate ličnosti, najverovatnije Adolfa Hitlera.

Vrlo je pedantan, tako da ako bi mu se dopustilo eliminisao bi sva živa bića na planeti. Ima izrazito čvrste životne stavove. Između ostalog, ne voli ljude, decu, druge pse, mačke, cveće, kamenje, influensere, koronu, zalazak sunca, romantične komedije, emigrante, austrijskog premijera, ironiju, gadgete, ma apsolutno sve.

1 / 4 Foto: Printscreen/IndexOglasi

Fantastičan je čuvar, naime još uvek nismo pronašli predzadnjeg poštara koji je ušao u dvorište. Poprilično je poslušan, jednom je prošao pored mene kada sam ga 138. puta pozvao da dođe ali inače moram priznati nešto ređe sluša takve naredbe.

Po pitanju ishrane uistinu je jednostavan, jedino mu je bitno da to što jede je friško izdahnulo na najbolniji način. Kupati ga nije uopšte nije komplikovano.

Voli duge šetnje po gradu dok šeta svog vlasnika. Zaista volim tog psa ali mu moja supruga zamera te povremene nestašluke, a i nama dvojici je postalo pomalo tesno u njegovoj kućici. Ukoliko se nađe hrabar čovek koji bi ga preuzeo neće praktično imati oko njega nikakvih velikih obaveza, samo jedan put godišnje je za njega potrebno pozvati egzorcistu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.