VEŠA ORGANE UBIJENIH ŽIVOTINJA O STABLA! Jeziva priča STRAVE i UŽASA isplivala u srcu ISTRE, 2 teorije u OPTICAJU
Ilustracija, Foto: Profimedia

SERIJSKI UBICA OVACA

VEŠA ORGANE UBIJENIH ŽIVOTINJA O STABLA! Jeziva priča STRAVE i UŽASA isplivala u srcu ISTRE, 2 teorije u OPTICAJU

Serijski ubica ovaca u selu Šikići pored Pule prestravio je malu zajednicu

Objavljeno:

Hrvatska policija još od septembra istražuje neuobičajenu pojavu da neko u selu Šikići kod Pule ubija ovce, a organe ubijenih životinja veša o obližnja stabla.

Misteriozna jeziva priča koja podseća na filmove strave i užasa isplivala je ovih dana u srcu Istre. Serijski ubica ovaca u selu Šikići pored Pule prestravio je malu zajednicu. U protekla četiri meseca meštani su u nekoliko navrata u šetnji videli kako sa stabla vise utrobe ubijenih ovaca.

Prvi je leš u septembru prošle godine pronašao suprug Dragice Žufić, a zagrebački RTL preneo je da strah ne izaziva samo leš životinje, već, kažu, dodatnu jezu u celu priču unele su obešene životinjske utrobe.

- Imam unučad koji isto šetaju sa mnom, prvo nije lepo, kad oni to vide svojim očima to je prestrašno, kao drugo i psi to vuku i zaprljaju se, prenosi se zaraza - ispričala je Dragica.

Odmah je pozvala nadležne veterinare, inspektore, higijeničare i lovce. Oni tvrde da ovako nešto još nisu videli.

Željko Župčić, predsednik Lovačkog društva Istra rekao je za RTL da to sa lovom nema nikakve veze.

- Ne znam šta bih rekao na ovaj slučaj. Ovo je zaista čin jedne bolesne osobe - rekao je Župčić, preneo je hrvatski portal Index.

Slučaj je komentarisao i psihijatar, koji kaže da dok je počinitej nepoznat i nisu poznati njegovi motivi to, ističe, svakako nije prikladan način ostavljanja poruke, bilo kome osim ako se ne želi da ta poruka izazove ono što je izazvala, a to je zgražavanje i strah.

Priča se o dve moguće teorije, a to je da neko pokušava da otera susede jer su u blizini atraktivna građevinska zemljišta, a druga je, kažu, da je reč o suludom činu bolesne osobe.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.