UHAPŠEN MUŠKARAC U ZAGREBU: Pucao na 3 tramvaja iz vazdušnog oružja
Ilustracija, Foto: Profimedia

RAZBIO PROZORSKA STAKLA

UHAPŠEN MUŠKARAC U ZAGREBU: Pucao na 3 tramvaja iz vazdušnog oružja

Muškarac koji se dovodio u vezu s tim slučajem priveden je u prostorije policije, potom mu je pružena lekarska pomoć, a nakon kriminalističkog ispitivanja predat je pritvorskom nadzorniku

Objavljeno:

Muškarca koji je u četvrtak ujutru u Zagrebu vazdušnim oružjem razbio prozorska stakla na tri tramvaja i panel staklo na tramvajskom stajalištu zagrebačka policija je uhapsila i on se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine i oštećenje tuđe stvari.

- Osumnjičeni 39-godišnjak je 23. decembra oko 6.50 na Medveščaku u Draškovićevoj ulici pucanjem iz vazdušnog oružja oštetio prozorska stakla na tri tramvaja, kao i panel staklo na tramvajskom stajalištu, čime je doveo u opasnost živote građana - piše u saopštenju policije, prenosi Index.

Muškarac koji se dovodio u vezu s tim slučajem priveden je u prostorije policije, potom mu je pružena lekarska pomoć, a nakon kriminalističkog ispitivanja predat je pritvorskom nadzorniku.

- Zbog prekršaja, odnosno posedovanja oružja C kategorije bez dozvole, u koju spada i vazdušno oružje, protiv osumnjičenog biće podnet optužni predlog redovnim putem.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.