OSUMNJIČENOM ZA JEZIVO UBISTVO ŽENE U SPLITU PRETI 40 GODINA ZATVORA: Izbo ju je oko 10 puta, imaju i DETE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS

OSUMNJIČENOM ZA JEZIVO UBISTVO ŽENE U SPLITU PRETI 40 GODINA ZATVORA: Izbo ju je oko 10 puta, imaju i DETE!

Osumnjičeni je nakon kriminalističke istrage uz krivičnu prijavu za teško ubistvo predat pritvorskom nadzorniku

Objavljeno:

Jednomesečni istražni zatvor odredio je sudija istrage 54-godišnjem Željku Đ, osumnjičenom za teško ubistvo bivše partnerke u utorak u Splitu, na njenom radnom mestu u prodavnici, saznaje se u četvrtak na Županijskom sudu u Splitu.

Sudija istrage odredio je zatvor nakon što je Državno tužilaštvo to zatražilo zbog posebno teških okolnosti krivičnog dela. Za to krivično delo može biti izrečena i zatvorska kazna u trajanju do 40 godina.

Bivšu 44-godišnju partnerku Željko Đ. je, kako se sumnja, ubio u utorak oko 15 sati dok je radila u jednoj prodavnici u Splitu, gde je ušao s nožem. Verbalno ju je napao, a potom joj je s leđa zadao više uboda, nanevši joj teške i po život opasne povrede. Žena je vozilom Hitne medicinske pomoći hitno prevezena u KBC Split, gde je ubrzo umrla.

Prvi nalazi obdukcije pokazuju da je žena ubodena oko 10 puta nožem oštrice čija je dužina 18 centimetara, a zadobila je i oko pet posekotina.

Kupci su u prodavnici zadržali osumnjičenog do dolaska policije.

Dva muškarca ga zaustavila

- Nakon događaja 54-godišnjaka su do dolaska policije zadržala dva muškarca koji su se u trenutku događaja nalazili u prodavnici, a policijski službenici su muškarca uhapsili, doveli u službene prostorije i nad njim sproveli kriminalističko istraživanje. O događaju je obavešteno Županijsko državno tužilaštvo u Splitu čija zamenica je zajedno s policijskim službenicima obavila uviđaj i naloženo je obavljanje obdukcije - saopšteno je juče iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Osumnjičeni je nakon kriminalističke istrage uz krivičnu prijavu za teško ubistvo predat pritvorskom nadzorniku.

Imaju sina od 17 godina

Direktor splitskog Centra za socijalnu zaštitu Ante Bjažević novinarima je juče potvrdio kako dvoje bivših nevenčanih partnera imaju zajedničko maloletno dete, a dosad nisu bili u tretmanu njihovog centra. Centar će porodici deteta dati stručnu podršku, dodao je.

Nezvanično se saznaje da je reč o 17-godišnjem sinu koji je živeo s porodicom svoje majke poslednjih meseci nakon što su se osumnjičeni i žrtva razdvojili.

(Espreso/Hina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.