HRVATSKA I DALJE BELEŽI RAST NOVOOBOLELIH OD KORONE: Preko 7.000 novih slučajeva zaraze!
Hrvatska, Foto: Profimedia

crni dani za hrvatsku

HRVATSKA I DALJE BELEŽI RAST NOVOOBOLELIH OD KORONE: Preko 7.000 novih slučajeva zaraze!

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je u petak da su ključna tri pravca delovanja: postići što veću procepljenost, uvesti ograničenja za okupljanja i postići što veću sigurnost prilikom obavljanja poslova, koje se neće ograničavati.

Objavljeno:

Nakon što je Hrvatska dva dana zaredom obarala rekorde u broju novih slučajeva infekcije korona virusom, danas je prijavila više od 7.000 novozaraženih, prvi put od početka pandemije, potvrdio je ministar zdravlja Vili Beroš.

Juče su u zemlji zabeležena 6.932 nova slučaja virusa, daleko najviše od početka pandemije. Preminulo je 36 osoba.

U Hrvatskoj od danas važe nove zaštitne mere protiv širenja korona virusa, a odnose se na dozvoljeni broj prisutnih na okupljanjima i vreme održavanja, na škole, a od 15. novembra i na proširenje posedovanja kovid potvrda na državne i javne službe i sve one koji odlaze u te službe.

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je u petak da su ključna tri pravca delovanja: postići što veću procepljenost, uvesti ograničenja za okupljanja i postići što veću sigurnost prilikom obavljanja poslova, koje se neće ograničavati, što se može dokazati testiranjem ili EU digitalnom potvrdom.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.