NEVIĐENI SKANDAL U ZADRU: Glumili doktore u šatoru kovid bolnice, policija ih uhapsila, JOŠ UVEK SU PIJANI! (VIDEO)
Kovid bolnica u Zadru, Foto: Printscreen/Youtube/Zadarski.hr

užas

NEVIĐENI SKANDAL U ZADRU: Glumili doktore u šatoru kovid bolnice, policija ih uhapsila, JOŠ UVEK SU PIJANI! (VIDEO)

U šatoru kovid-odeljenja, gde se čeka testiranje na koronu, stavili su prijatelja na krevet, te ga lekarski "obradili" koristeći medicinske instrumente

Objavljeno:

Hrvatska policija kriminalistički obrađuje slučaj skandaloznog ponašanja trojice Zadrana u šatoru kovid odeljenja Opšte bolnice u Zadru, gde su nedavno tokom noći pijani "preuzeli smenu" i sve to snimili mobilnim.

U šatoru kovid-odeljenja, gde se čeka testiranje na koronu, stavili su prijatelja na krevet, te ga lekarski "obradili" koristeći medicinske instrumente, piše Zadarski.hr.

U snimku govore kako su bili prisiljeni da pruže lekarsku pomoć prijatelju, koji je imao vidljivu ranu na ustima, jer medicinsko osoblje "pije kafu". Dok su "lečili" prijatelja, pili su pivo iz limenke i na jednom od monitora bolničkog kompjutera gledali bokserski meč.

Jedan od mladića bio pozitivan na kovid

Policija je ubrzo intervenisala na mestu događaja, no epilog cele priče još nije poznat jer je jedan od mladića bio pozitivan na korona virus, zbog čega su druga dvojica u izolaciji, pa ih policija još ne može ispitati i sankcionisati.

- Primili smo dojavu i sprovodimo kriminalističko istraživanje u vezi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - rekli su u zadarskoj policiji.

Dok su "ordinirali" po šatoru, mladići su rekli da preuzeli zadarsku bolnicu.

- Pet sati je ujutru. Preuzeli smo zadarsku bolnicu. Evo gospodine ja ću sam zašiti. Snimaj brate, aj šivaj... ovo je sramota bolnice. Dok ja radim u šatoru, oni piju kafu. Gospodo, ja sam u vašem šatoru. Čovek je pao niz stepenice, pa slomio zub i razbio usnu - govore u snimku.

Njihov prijatelj koji je sve vreme ležao, rekao je kako "čeka hirurga već dva sata".

"Bili su izuzetno neprijatni"

Direktor zadarske Opšte bolnice Željko Čulina potvrdio je kako je na mesto događaja te večeri pozvana policija jer su mladići bili izuzetno neprijatni i pravili nered, ali da je u šatoru kovid-odeljenja bilo medicinsko osoblje.

- Lekarka koja je bila dežurna u trijaži primila je u šator na trijažu kovid pozitivnog mladića s povredom na usni. S njim su u pratnji bila dvojica pijanih mladića. Sve vreme su bili izuzetno neprijatni i pravili nered. Lekarka je zvala hirurga koji je obradio pacijenta i pozvao policiju. Policija je nakon toga došla na mestu događaja - rekao je Čulina.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.