NE ZABORAVITE, Klintonovi su bacali bombe na Srbiju! Rudanova poručila analitičarima da mogu se j*bu
Foto: Fonet

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NE ZABORAVITE, Klintonovi su bacali bombe na Srbiju! Rudanova poručila analitičarima da mogu se j*bu

- Svet u kome živim više neće biti isti. NEĆE BITI ISTI a meni je to bitno jer sam bila sigurna da promenu doživeti neću.
Objavljeno: 11:01h

Pobedio je Tramp. Mogu se jebati svi naši politički analitičari, svi naši glupi novinari, kao televizijski tako i oni “papirnati”, mogu se jebati sve naše preglupe estradne zvezde koje su ovih dana bile posebno aktivne u davanju izjava na temu američkih izbora iako im je koeficijent inteligencije manji od opsega silikona koje su ugradile. Posebno mi na kurac ide jedan od dvojice naših “uglednih” istoričara, nikad ne znam kako se tko od njih dvojice zove. Imaju slično prezime i jedan i drugi su visoki metar i pedeset. Mislim da je onaj s kraćom kosom pre mesec ili dva, komentarišući Klintonicu, bio bolestan više nego inače. Izjavio je kako će za nju glasati žene jer se “dostojanstveno” nosila sa preljubom svoga muža.

O, predragi Bože?! Muž ti jebe svaku koju uspe baciti pod jaja, spermom orošava haljinu svoje službenice i tako kurcem ulazi direktno u istoriju a njegova žena, umesto da ga šutne onako kako bi to učinila svaka normalna žena koja sebe drži ljudskim bićem, slika se sa jebačem sa ručicom u ruci i šalje ženama poruku, ja sam “dostojanstvena”. Žalim ženu onog istoričara patuljka ako sirotica mora biti klintonovski “dostojanstvena”.

foto: Printscreen/Youtube/Slaven Hrvatin
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.