NE ZABORAVITE, Klintonovi su bacali bombe na Srbiju! Rudanova poručila analitičarima da mogu se j*bu
Foto: Fonet

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NE ZABORAVITE, Klintonovi su bacali bombe na Srbiju! Rudanova poručila analitičarima da mogu se j*bu

- Svet u kome živim više neće biti isti. NEĆE BITI ISTI a meni je to bitno jer sam bila sigurna da promenu doživeti neću.
Objavljeno: 11:01h

Nakon jučerašnje pobede Donalda Trampa na izborima u SAD, oglasila se i hrvatska spisateljica Vedrana Rudan. Ona je na svom blogu objavila tekst pod nazivom "Dobro jutro, Amerika":

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od starta sam priželjkivala da Tramp pobedi i danas je za mene svanuo VELIKI DAN. Svi moji prijatelji znaju da sam govorila da će Tramp pobediti, želela sam to, ostvarilo mi se. Izašla sam iz kuće i šetala, šetala, šetala. Svet u kome živim više neće biti isti. NEĆE BITI ISTI a meni je to bitno jer sam bila sigurna da promenu doživeti neću.

foto: Fonet

Naši politički analitičari koji mesecima na ekranima “naših” televizija klepeću pizdarije danas su posebno aktivni. Umesto da začepe labrnje, svi su govorili kako Tramp nema šanse, i dalje otvaraju rupe posred svojih lica. Reporteri čiji šefovi ne veruju da je Klintonova otišla u istoriju uporno pod njušku glupana širokoga spektra turaju krušku pa slušamo kako se, “u Americi s vremena na vreme političko klatno s levice ljulja prema desnici.” Jebote! Tvrditi za Klintonove da su “levica”… Za tako nešto stvarno moraš imati koeficijent inteligencije blizu pedeset. Kad si u punoj formi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.