OTKRIVEN IDENTITET MISTERIOZNE ŽENE? Turistkinja kaže da misli da ZNA O KOME JE REČ!
Žena, Foto: Printscreen/PU primorsko goranska

istraga napreduje

OTKRIVEN IDENTITET MISTERIOZNE ŽENE? Turistkinja kaže da misli da ZNA O KOME JE REČ!

Kako je kazala, neidentifikovana žena bojala se 14-dnevnog karantina pri povratku u Slovačku pa je isključila telefon i bacila SIM karticu

Objavljeno:

Sve više svedoka javlja se medijima vezano za tajanstvenu ženu koju je HGSS pronašao na ostrvu Krku, te čiji identitet policija još uvek pokušava da otkrije.

Kako je češkim medijima pojasnila jedna turistkinja, radi se o Slovakinji koju je upoznala u Drveniku kod Makarske.

- Upoznala sam je u četvrtak, 9. septembar, a meni i suprugu je kazala kako putuje sama i da je u penziji, kazala je češka turistkinja za tn.nova.cz. Kako je kazala, neidentifikovana žena bojala se 14-dnevnog karantina pri povratku u Slovačku pa je isključila telefon i bacila SIM karticu.

- Razgovarali smo o vakcinaciji što žena nije želela, kao ni u karantin u koji bi morala pri povratku, priča turiskinja. Iz Slovačke je krenula vozom, a plan joj je bio da putuje s juga zemlje na sever. Kako je turistkinja kazala, jedno što je žena nosila sa sobom je bio ranac.

- Bila je vrlo inteligentna, rekla nam je da je neko vreme boravila u Engleskoj, zbog čega tečno govori jezik, nadodaje. Ove nove informacije prijavljene su i češkoj i hrvatskoj policiji.

- Možemo potvrditi da smo od svedoka dobili informacije o ženi. Prosledili smo ih hrvatskoj policiji i, ako je potrebno, pomoći ćemo u istrazi, kazao je predstavnik češke policije David Schon.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.