DEVOJKA I MLADIĆ SE "DOHVATILI", PA UPALI U BUNAR OD 4 METRA: Svatovi morali da ih SPAŠAVAJU, šok scena U ĐURĐEVCU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HIT

DEVOJKA I MLADIĆ SE "DOHVATILI", PA UPALI U BUNAR OD 4 METRA: Svatovi morali da ih SPAŠAVAJU, šok scena U ĐURĐEVCU!

Oni su bili gosti u svatovima, a posle nekoliko plesova buknula je ljubavna hemija između njih, pa su potražili mesto na kojem mogu da se osame

Objavljeno: 20:43h

Devojka i mladić, oboje stari 25 godina, izbegli su ozbiljne povrede tokom izliva nežnosti na jednoj parceli u Đurđevcu kod Koprivnice, piše Podravski.hr. Naime, par je u naletu strasti u subotu oko 22 sata završio u bunaru.

Oni su bili gosti u svatovima, a posle nekoliko plesova buknula je ljubavna hemija između njih, pa su potražili mesto na kojem mogu da se osame.

To su mesto pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od lokalnog hotela. Ali, uz šikaru se nalazi i stari bunar koji je bio pokriven limenim poklopcem, a zaigrani par je u naletu strasti legao na taj poklopac. On je pod njihovom težinom popustio, pa su oboje upali u bunar.

Sreća u nesreći je da njihov pad u bunar dubine četiri metra nije imao tragične posledice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode.

Posle pada i nenadanog kupanja, devojka je počela vikom da traži pomoć, a njene je povike iz hotelske sobe čuo jedan od gostiju. On je odmah izašao u predvorje hotela, ali povika više nije bilo, pa nije mogao da locira otkud su dolazili pozivi u pomoć. Ipak, nakon nekoliko minuta ponovo su se čuli povici pa ih je dotični gospodin locirao i uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

- U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, devojka se žalila da je glavom udarila u ozidani deo bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih povreda. Hitna je odvezla devojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim povredama glave pa je odmah puštena kući - pričaju svatovi. Sreća je, dodaju oni, da se sve dobro završilo, pa da sad mogu svi da se šale na račun novopečenih ljubavnika.

Romeo i Julija pokušali da ožive tradiciju

- Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo da se šalimo i da su naši Romeo i Julija hteli da pomognu mladencima da ožive tradicionalni svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz bunara - kažu u šali gosti.

Ali, uzavrele svatovske strasti na bunaru, koje su srećom prošle bez tragedije, pravo su upozorenje i gradskoj upravi da zatrpa bunar kako se ne bi nešto slično ponovilo, piše Podravski.hr.

- Ne završavaju se svi padovi u bunar tako srećno kao ovaj, pa se nadamo da će nadležni da reaguju - zaključili su svatovi.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?
01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media