NIKOLINA (22) NESTALA U KELNU: Ima dvojno državljanstvo, želela da se zaposli
Foto: Nestali.gov.hr

traži se

NIKOLINA (22) NESTALA U KELNU: Ima dvojno državljanstvo, želela da se zaposli

Devojka ima državljanstvo BiH, ali i državljanstvo Hrvatske jer joj je adresa prebivališta u Dvoru

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske objavilo je da je u Nemačkoj nestala Nikolina Japundža (22), koja je inače rođena u Novom Gradu u BiH.

Naime, prema podacima koji su dostupni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP Hrvatska, Nikolina Japundža je nestala 3. avgusta u Kelnu i iz ovog grada se poslednji put javila, piše Srpskainfo.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nikolina je pre nestanka otišla kod prijateljice u Keln gde je planirala da pronađe posao. Prema saznanjima Srpskainfo, ona ima državljanstvo BiH, ali i državljanstvo Hrvatske jer joj je adresa prebivališta u Dvoru, pa je zato Hrvatska i vodi kao nestalu osobu.

Kako se navodi, MUP Hrvatske je povodom ovog nestanka stupio u kontakt sa porodicom devojke koja živi u Rakanima kod Novog Grada, a poznanici dele na drštvenim mrežama objavu da je Nikolina nestala.

Neki od njih kažu da su čuli da porodica traga za Nikolinom, ali su u neverici, pa se nadaju da će ova potraga imati uskoro srećan epilog. Pričaju da je bila mirna devojka i da je srednju školu završila u susednoj Kostajnici.

Iz policijske uprave Prijedor saopštili su da im nije prijavljen nestanak ove devojke, navodeći njene inicijale

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.