"ŽENA NA SAMRTI" NASAMARILA HRVATA PUTEM FEJSBUKA: Izgubio skoro sve pare, na kraju intervenisala i POLICIJA
Foto: EPA /SASCHA STEINBACH

KOMŠILUK

"ŽENA NA SAMRTI" NASAMARILA HRVATA PUTEM FEJSBUKA: Izgubio skoro sve pare, na kraju intervenisala i POLICIJA

Pare je uplaćivao u različitim iznosima, tokom više meseci, ali prema nezvaničnim informacijama "žena na samrti" je tražila i dalje uplate...Stoga se, pak, odlučio da ceo slučaj prijavi policiji

Objavljeno:

Muškarac (35) iz sela Petrovci kraj Vukovara naseo je na veliku Fejsbuk prevaru.

Naime, neka osoba mu se predstavila kao starija gospođa, na samrti, bez naslednika koja želi da ostavi nasledstvo ukoliko joj pomogne.

Ponudila mu je ne tako malo nasledstvo, već celokupnu imovinu i 650.000 evra. "Baka" je zauzvrat tražila jedino da podmiri njene troškove koje ima prema advokatu.

Kako je rečeno iz Policijske uprave vukovarsko- srijemske, muškarac je u razdoblju od maja do avgusta 2021. godine uplaćivao novac različitog iznosa, te je na taj način ostao, kako tvrdi, bez 20.000 evra lične ušteđevine.

Pare je uplaćivao u različitim iznosima, tokom više meseci, ali prema nezvaničnim informacijama "žena na samrti" je tražila i dalje uplate...Stoga se, pak, odlučio da ceo slučaj prijavi policiji.

Policija sprovodi opsežnu kriminalističku istragu i upozorava građane da ne nasedaju na slične ponude preko društvenih mreža.

(Espreso/ Glas Slavonije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.